Olival SunTané pekmezi za brončani ten - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Olival SunTané pekmezi za brončani ten

Za ljubiteljice preplanulog tena, koje žele ubrzano postići željenu tamniju boju, pripremili smo 3 pekmeza SunTané. Odgovorite na pitanja i za 7 dana saznajte jeste li dobitnik!

Ovo ljeto nam iz Olivala stiže dobra vijest. Nova linija SunTané pekmeza za ubrzano tamnjenje uz novu ambalažu, dizajn i poboljšanu formulu donosi i novi proizvod, pekmez sa zaštitnim faktorom 10.

Takvi proizvodi  traženi su iz estetskih razloga, obojeni su prirodnim pigmentima i dodatno nijansiraju kožu. Kombinacija prirodnog orahovog ulja i kakaovca idealna je za njegu suhe kože, dok beta karoten, kojim je bogato ulje mrkve, štiti kožu od oksidacijskih oštećenja, ubrzava ujednačeno tamnjenje i stimulira obnovu oštećene kože. Osim što djeluju na jednolično i ubrzano tamnjenje, Olival SunTane pekmezi, kožu dubinski hrane čineći ju nježnom i mekom i preporučuju se osobama koje već imaju podlogu te nisu osjetljive na sunce ili ih žele  koristiti samo za dodatno nijansiranje kože ili večernji izlazak.

Olival SunTane pekmezi za ubrzano tamnjenje namijenjeni su osobama koje žele pospješiti proces sunčanja i ubrzano postići preplanulu boju kože, a Olivalov pekmez sa zaštitnim faktorom 10 ima dvostruko djelovanje. Osim što djeluje na ubrzano tamnjenje, štiti od štetnih UV zraka i po tome se izdvaja kao jedini takav proizvod na tržištu. Za one kojima je zaštita na prvom mjestu, sada nema prepreke da u ljeto uđu sa preplanulim i brončanim tenom.

Dostupno u trgovinama DM-a, BIPA-e, Muelleru, Sparu, KTC-u, NAMI i bolje opskrbljenim ljekarnama.

SunTané pekmez 79,90 kn

SunTané pekmez SPF10 89,90 kn

www.olival.hr

https://web.facebook.com/Olival.Cosmetics/?fref=ts

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo