Omega-3 s vitaminom D3 – prava kombinacija za trudnice i dojilje - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Omega-3 s vitaminom D3 – prava kombinacija za trudnice i dojilje

Natural Pharmaceuticals i ordinacija.hr nagrađuju 2 čitateljice s pakiranjem od 360 kapusla OmegaMarine Forte+ dovoljnim za 6 mjeseci. Imena dobitnika saznajte za 7 dana!

Prema mišljenju znanstvenika Europske agencije za sigurnost hrane, razina omega-3 kiselina, prije svega DHA i EPA, važna je za zdravlje majki i njihove djece.

Omega-3 je gorivo za mozak

Otprilike 20% sastava mozga otpada na omega-3 kiseline. Brojna istraživanja pokazala su da masne kiseline iz omega-3 grupe (DHA) povećavaju mogućnosti pamćenja i procesa promišljanja. Znanstvenici vjeruju da su omega-3 kiseline blagotvorne za razvoj novorođenčadi, ako majka uzima 250 mg DHA i EPA dnevno. Norveška studija pokazala je da su djeca, čije su majke uzimale omega-3 tijekom trudnoće, na testovima inteligencije s 4 godine pokazala bolje rezultate. Studija koju je provelo Sveučilište Oxford pokazala je da postoji jasna veza između razine omega-3 kiselina u mozgu i sposobnosti čitanja kod djece.

Uzimanjem 250 mg DHA i EPA dnevno osigurava se poželjna razina omega-3 kiselina u majčinom mlijeku tijekom dojenja, što ima pozitivan učinak na razvoj vida kod dojenčadi sve do navršene jedne godine života.

Prirodan način za unos dovoljne količine omega-3 u organizam je svakodnevno konzumiranje masne ribe i to u većim količinama, što kod većine nije slučaj. Stoga je poželjno uzimanje dodataka prehrani s omega-3.

Novost na hrvatskom tržištu su kapsule OmegaMarine FORTE+ norveške kompanije Natural Pharmaceuticals, koja proizvodi vrhunske dodatke prehrani na bazi omega-3.

OmegaMarine FORTE+, prvi je svjetski dodatak prehrani na bazi svježeg norveškog lososovog ulja – Xalar. Visoka kvaliteta i prirodna izvornost ovih omega-3 kapsula, obogaćenih vitaminom D, potvrđena je Omega Veritas međunarodnim certifikatom izvornosti.

Samo dvije kapsule dnevno su dovoljne!

Istraživanja pokazuju da organizam bolje apsorbira svježe omega-3 od sličnih ribljih ulja koja nisu tako svježa. OmegaMarine FORTE+ sadrži visoko koncentrirane omega-3, omega-6, omega-7 i omega-9 za maksimalan učinak.

Zašto su kapsule crvene?

Jeste li ikada primijetili delikatnu boju mesa lososa? Crveni pigment snažan je prirodni antioksidant koji se može pronaći samo u ribi. Daje kapsulama boju te pomaže kod zaštite i očuvanja samog ulja.

U promotivnom periodu Natural Pharmaceuticalsa možete besplatno testirati OmegaMarine FORTE+ i naručiti pakiranje dovoljno za 30 dana, pri čemu plaćate samo troškove dostave u iznosu od 19,90 kuna. Besplatno mjesečno pakiranje možete naručiti na www.testomega.hr.

*Kako bi se postigli željeni korisni učinci, potrebno je dnevno unositi 250 mg DHA & EPA, koje pripadaju grupi omega-3 masnih kiselina

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo