Psiha

Psiha

Saznajte što je to Physio Vag metoda u estetskog ginekologiji i osvojite besplatan pregled!

Nova ginekološka metoda u ginekologiji naziva se Physio Vag, odnosno Termalna terapija (radiofrekvencija) rodnice.

Riječ je o neinvazivnoj (beskrvnoj) i nekirurškoj metodi pomlađivanja vanjskog spolovila i rodnice. Tzv. dijatermijskiprincip dovodi do zagrijavanja tkiva putem elektromagnetskih valova, čime se postiže efikasno rješenje problema kod žena sa suhom rodnicom te posljedičnim upalama i bolnošću, kod žena koje imaju problema s bježanjem mokraće (inkontinencijom) te prolapsom (ispadanjem) rodnice.

Metoda je izuzetno efikasna i daje odličan estetski efekt kod znakova starenja vanjskih usana. Posebna učinkovitost vidljiva je i kod pacijentica koje ovim postupkom žele postići efekt sužavanja rodnice, te samim time i poboljšati seksualni doživljaj.

Konačan rezultat ovog tretmana je elastičnije, bolje prokrvljeno i pomlađeno tkivo rodnice (mukoza), koje je istovremeno i funkcionalno obnovljeno.

Postupak termalne terapije (radiofrekvencije) rodnice (Physio Vag) izvodi se odnedavno i u Hrvatskoj, u Ordinaciji za ginekologiju “GynNova, Trg Marka Marulića 15, Zagreb.

POKLANJAMO VAM KOMPLETAN GINEKOLOŠKI PREGLED S PAPA TESTOM I ULTRAZVUKOM TE PREGLED GRUDI U ORDINACIJI ZA GINEKOLOGIJU “GYNNOVA” GDJE MOŽETE I SAME VIŠE SAZNATI O PHYSIO VAG METODI! 

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo