Psiha

Psiha

2CELLOS nastupili sa Georgeom Michaelom!

Planetarno popularni 2CELLOS Luka Šulić i Stjepan Hauser, prošloga su tjedna nastupili na jednom od najglamuroznijih događaja godine – na privatnoj zabavi Eltona Johna u njegovoj kući u Londonu, zvanoj White Tie & Tiara Ball, na kojoj se prikupljaju sredstva za Elton John Aids Foundation.

kNa toj su svečanosti bili gotovo svi najutjecajniji i najbogatiji ljudi na svijetu, kao i poneki članovi kraljevske obitelji i mnogobrojne slavne osobe. Među silnim celebrityjima koji su bili u publici, bili su Victoria Beckham, Simon Cowell, Cheryl Cole, Elizabeth Hurley, Anne Hathaway, i brojni drugi…

Osim sto su Stjepan i Luka svirali sa Eltonom, nastupili su i sa George Michaelom izvevši s njim pjesmu Don’t Let The Sun Go Down On Me.

2CELLOS se trenutno nalaze na velikoj Europskoj turneji sa Eltonom Johnom te su upravo obišli sve velike gradove u Njemačkoj. Između koncerata u Njemačkoj uspjeli su naći i vremena da gostuju na dva najgledanija tv showa u Njemačkoj: TV TOTAL Stefan Rabb i Frühstücksfernsehen na SAT 1.

Pogledajte njihov nastup:
http://tvtotal.prosieben.de
http://tvtotal.prosieben.de

Njihov album također obara sve rekorde te je u samo jedan dan nakon izlaska došao na 2. mjesto na njemačkoj top listi najprodavanijih naslova za klasiku na Amazonu, i čak 1. mjesto na top listi među klasičnim naslovima na iTunesima!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo