Psiha

Psiha

Dan u životu preljubnika – na ljubavnika/cu misle čim otvore oči, zovu ih tijekom radnog vremena…

Shutterstock

Jedna od poznatijih agencija za spajanje ljudi odlučila je pratiti dnevne navike osoba koje varaju partnere.

Ispitano je 1.600 online članova kako bi se saznalo što osobe koje varaju misle o svom partneru (s kojim varaju), kada s njima razgovaraju i kako uspiju održati tajne sastanke. 

Prema rezultatima ove male studije, o ljubavniku/ci razmišljaju čim se probude a najviše kontaktiraju tijekom radnog vremena. Otprilike trećina njih je u braku više od 10 godina, dok  njih 44 posto priznaje da afera traje otprilike godinu dana. 

Ovi znakovi otkrivaju da osoba s kojom razgovarate sigurno laže

SMS poruke su ono čime se najviše služe, a zanimljivo je da osobu s kojom varaju partnera nazovu najmanje 2 puta u danu – koliko kontaktiraju i svog partnera. 

Otprilike 50 posto ispitanika potvrđuje kako će prekinuti ono što rade ako ih zove stalni partner, dok njih 70 posto to neće učiniti za ljubavnika/cu

Većina naših posjetitelja tvrde kako imaju aferu kako bi ostali u braku. Žive sretan bračni život, ali nedostaje im nešto što će ih posve zadovoljiti”, pojašnjava Isabella Wise, direktorica komunikacija za Ashley Madison. Smatra da je nekima seks najvažniji dok drugi vole znati da su nekom jako poželjni. 

Radi li se samo o požudi? Ovih 10 “simptoma” otkriva pravu zaljubljenost

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo