Psiha

Psiha

Ovo su najljepši hollywoodski osmjesi!

Blake Lively, Foto: Shutterstock

Osmijeh je prvo što ljudi primijete na nečijem licu! Lijep i blistav osmijeh može vas postarati, ali i pomladiti ako vodite brigu o zubima.

Što je osmijeh blistaviji to ćete vi izgledati mlađe i ljepše. Baš kao što postoje tretmani i preparati za pomlađivanje kože, postoje i oni koji će “pomladiti” vaš osmijeh! Kako biste izbijelili zube ne morate nužno odlaziti na skupe tretmane – možete to učiniti u vlastitoj kupaonici svako jutro uz pomoć pasti za izbjeljivanje.

Spomenuti tretmani nisu strani ni poznatim hollywoodskim damama, no samo neke od njih mogu se pohvaliti najblistavijim osmijehom! Jedna od njih je svakako starleta Kim Kardashian koja ponosno pokazuje svoje biserno bijele zube na svakoj fotografiji.

Blake Lively ima predivne bijele zube. Ruž jarko crvene boje najbolja je opcija za isticanje bijelih zubi, pa se i vi poslužite ovim trikom.

Penelope Cruz se zbog svog prekrasnog osmijeha doima kao simpatična, pristupačna i mladolika osoba. Bijeli zubi s vašeg lica uklanjaju godine…

Emily Blunt je vlasnica prekrasnog prirodnog osmijeha. Ako vam nije potrebno profesionalno izbjeljivanje, uvijek možete koristiti nježnije preparate, poput paste za izbjeljivanje. 

Jessica Alba niti na jednoj slici nije ispala loše – dovoljno je da se nasmije i sve oko sebe ostavi bez daha!

Više o tome kako do blistavog osmijeha saznajte OVDJE

Ana Abrahamsberg

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo