Psiha

Psiha

Psihologinja objašnjava zašto smo se svi zaljubili u Šimu Vrsaljka i naše Vatrene

Pitali smo psihologiju Maju Vučić što je toliko privlačno u Vrsaljku i našim drugim reprezentativcima

Mislim da smo ih sada upoznali. Obično postoje stereotipi oko poznatih ljudi. Da su bahati, prepotentni, nedodirljivi, započinje psihologinja. 

Oni su kao mi i žive normalne živote. Imaju uspone i padove, a njih 22 sada je upoznao cijeli planet. 

Šime Vrsaljko u jednom je danu prikupio još dodatnih gotovo 100,000 pratitelja na Instagramu, a njegovi izrazi poput “lapapa” ili “laganini” na ovoj su društvenoj mreži postali aspolutno viralni.

– Oni su se na ovom prvenstvu baš pokazali kao posebni, pokazali su se da su dio naroda, a ne neka nedodirljiva kasta – priča Maja Vučić. 

– Ovaj put smo uspjeli upoznati i tu mlađu generaciju. Primjerice, iz stožera su rekli kako je Vida pravi veseljak i da uvijek započne zabavu, a i Vrsaljko se pokazao kao pristupačan i prirodan dečko – nastavlja. 

– Priredili su nam spektakl u ovih 35 dana, svi smo poludjeli za njima, nije ni čudo što su se svi zaljubili u njih – zaključuje Maja. 
To smo mi, to je nama u DNK usađeno, dodaje psihologinja. 

Volimo zabavu, volimo zajedništvo! Sada ovo zajedništvo treba pretočiti u svaku poru hrvatskog društva. Vlada treba imati zajedničku nacionalnu strategiju, onda ne bi bilo važno tko je na vlasti. Dečki su nam dali nadu da svatko od nas može uspjeti, bez obzira na to iz kojeg okruženja dolazi! 

Foto: Pixsell, Instagram 

N.C. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo