Psiha

Psiha

Riječani Keops imaju debitantski album

Diskografksa kuća: Croatia Records
Godina izdanja: 2012.

Debitantski CD pop-rock skupine iz Rijeke koja postoji još od 1995. godine sadrži dosad već poznate hit singlove “Kako da te prebolim“, “Oprosti mi sad” te zadnji koji je najavio izlazak albuma – “Na vrijeme“, koji su Keopsima omogućili nastupe na raznim festivalima i gostovanja u TV i radio emisijama, a zanimljivo je da objavljivanje albuma pokriva čak više od 30 medija diljem Hrvatske!

Uz poznate singlove, album donosi još šest pjesama koje su napisali članovi benda Toni Šuperina (vokal) te Bruno Mičetić (gitara).

Mladi bend je odradio brojne nastupe u klubovima, barovima i biker festivalima, a sve singlove prate i video spotovi koje možete pogledati na njihovoj stranici Keops.com. Singl “Na vrijeme”, za koji su tekst napisale Arijana Kunštek i Ines Prajo (autorice pjesama grupe Meritas, Prljavo kazalište, Massimo i mnogih drugih), glazbu Toni Šuperina, Mirjana i Bruno Mičetić te Davor Tomić (gitarist heavy metal benda Father) koji je napravio aranžman, malo je žešća pjesma koja je najavila album i pobudila zanimanje za ovaj simpatični bend.

Ako želite provjeriti kako Keopsi zvuče uživo, koncertne promocije albuma dogovorene su za 12. svibnja u Zagrebu (Bikers beer factory) te 25. svibnja u Rijeci (Stereo dvorana), a njihove će nastupe moći vidjeti i Krčani u sklopu Moto susreta Griffons 19. svibnja.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo