Psiha

Psiha

Rundek Cargo Trio u Varaždinu!

RUNDEK Cargo Trio sutra, 22. travnja napokon stiže i u Varaždin, u okviru turneje “Plavi avion”. Koncert je humanitarnog karaktera, a organizira ga Rotary club Varaždin 1181. i održat će se u varaždinskom HNK.

Koncert počinje u 20 sati, a u prodaji su ostale još ulaznice po cijeni od 100 kuna, jer su ostale rasprodane. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni HNK, stoga požurite!

Publiku očekuje ekskluzivan koncert i večer puna dobre glazbe. Prvi dio koncerta rezerviran je za pjesme s novog albuma, “Plavi avion”, mirnije i melankolične pjesme koje pokazuju svu ljepotu glazbenog izričaja Rundek Cargo Trija. Drugi dio koncerta posvećen je legendarnim hitovima iz Rundekove bogate karijere i nema sumnje da će publiku podići na noge, kao što je bilo i na dosadašnjim koncertima na turneji. “Apokalipso”, “Ruke”, “Šal od svile”, “Ena”, “Ljubav se ne trži” – samo su neke od odličnih pjesama kojih se publika uvijek rado prisjeti.

Osim lidera, Trio čine još i violinistica Isabel i multiinstrumentalist Dušan Vranjić – Duco. Rundek Cargo Trio turneju je započeo prošle zime nakon čega su napravili stanku, a s proljećem je “Plavi avion” opet poletio. Do kraja turneje, nakon večerašnjeg koncerta u Varaždinu, sletit će još u Sarajevo, Rijeku, Osijek i Bjelovar.

Ne propustite prisustvovati ovom iznimnom glazbenom i nadasve umjetničkom događaju!

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo