Psiha

Psiha

Curaprox daruje tri obiteljska paketića za čiste i zdrave zube i desni!

U ovo predblagdansko vrijeme Curaprox brine o zdravlju vaših zuba i desni te daruje tri obiteljska paketića namijenjena pravilnom održavanju svakodnevne oralne higijene. Imena sretnih obitelji saznajte već sutra!

Curaproxovi paketići razveselit će cijelu obitelj, a sadrže:

CURAPROX CS 5460 “ultra soft” četkicu za zube

Čak 5460 izvanredno tankih, gusto složenih CUREN® vlakana oblikuje učinkovitu i vrlo nježnu površinu Curaprox CS 5460 četkice, što ju ujedno čini najmekšom i najnježnijom na tržištu. Vlakna većine četkica za zube su pretvrda za čišćenje plaka iz kritičnih dijelova bez dodatnog pritiska. Međutim, prejaki pritisak prilikom četkanja uzrokuje ozbiljna oštećenja koja su povezana i glavni su uzrok nastanka ogoljelih zubnih vratova. Četkica CURAPROX CS 5460 “ultra soft” s velikim brojem finih CUREN® vlakana sprječava oštećenja desni prilikom četkanja zuba te učinkovito čisti nakupljeni plak na zubima, pa čak i iz kritičnih mjesta uz rub desni. Mala i kompaktna glava CURAPROX CS 5460 “ultra soft” četkice dopire do svih površina zuba, dok osmerokutni držač omogućava savršeno držanje četkice pod kutom od 45°.

Poklon-paket

Putni komplet CURAPROX CPS 457 “Pocket set”

Za temeljitu oralnu higijenu, čišćenje zuba samo sa četkicom za zube nije dovoljno. Očistiti moramo također i međuzubne prostore, jer se na tim mjestima najviše nakupljaju zubne naslage. Budući da je svaki međuzubni prostor drugačiji, za učinkovito čišćenje moramo odabrati pravu veličinu međuzubne četkice koju ćemo upotrijebiti u pojedinom prostoru. Kako bi vaši međuzubni prostori bili uvijek čisti, Curaprox je osmislio vrlo praktično putno izdanje međuzubnih četkica koje će pomoći da svoje desni održite zdravima i kada niste kod kuće. Elegantna i funkcionalna kutijica za držač i međuzubne četkice, koju možemo imati kod kuće, ali i uvijek uz sebe. Komplet sadrži džepnu kutijicu, držač UHS 450 “mini click” i četiri različite međuzubne četkice CPS: 06, 07, 09, 011.

Snopičasta zubna četkica CS 1006 “Single”

Posebna snopičasta četkica za zube CS 1006 “single” sa svojim 6-milimetarskim vlaknima koristi se za SOLO-tehniku čišćenja kojom čistimo svaki zub i rub desni posebno. Pri uporabi CS 1006 “single” četkice pritisak nije poželjan, a niti potreban. Poseban okrugli presjek ove četkice posve se prilagođava anatomiji ruba desni. Idealna je za čišćenje teško dostupnih mjesta, kao što su stražnje plohe zadnjih zuba, za ortodontske aparatiće te oko implantata.

Paket

Zubna pasta CURAPROX Enzycal 15 ml

Zubna pasta Enzycal sadrži tri enzima, koji u kombinaciji s fluoridima pomažu u sprječavanju nastanka karijesa i podupiru prirodni sustav za zaštitu usne šupljine. Blagog je okusa te ne sadrži šećere niti NLS (natrij lauril sulfat) koji nadražuje sluznicu usta. Sadrži mliječne bjelančevine i 1450 ppm natrij-fluorida. Prikladna je za očuvanje zuba i desni cijele obitelji. Djeci mlađoj od šest godina prilikom četkanja zuba dovoljna je količina zubne paste veličine zrna graška te uz nadzor odrasle osobe kako bi se smanjila mogućnost gutanja paste. Za konzumaciju fluoridnih dodataka posavjetujte se s doktorom dentalne medicine ili ljekarnikom.

Više o cjelokupnom CURAPROX asortimanu potražite na Albidus.hr te Zdrav osmijeh.com.

… i ne zaboravite nas
lajkati na Facebooku.
Nije obavezno, ali je lijepo od vas 🙂

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo