Psiha

Psiha

Obavite pregled za polutvrde ili mekane leće!

Današnji dar je prvi pregled za polutvrde leće s edukacijom o pravilnom stavljanju i održavanju, Avizor GP Cleaner i GP Conditioner otopine za održavanje polutvrdih leća i ukrasna kutijica za leće. Dobitnik može zamijeniti pregled za polutvrde leće s pregledom za mekane leće, par Primasoft leća i Avizor Unica Sensitive otopinu za čuvanje mekanih leća. Odgovorite na naša pitanja i saznajte već sutra jeste li jedan od dva sretna dobitnika!

Kontaktne leće su, uz naočale, vrlo popularan način ispravljanja refrakcijskih grešaka oka, odnosno kratkovidnosti, dalekovidnosti i astigmatizma. Kako bi sigurno i dugotrajno nosio/la kontaktne leće potrebno je napraviti pregled u očnoj poliklinici.

Očna poliklinika Opto centar i Ordinacija.hr poklanjaju ti prvi pregled za polutvrde leće s edukacijom o pravilnom stavljanju i održavanju, Avizor Cleaner i Conditioner otopine za održavanje polutvrdih leća i ukrasnu kutijicu za leće.

kutijice

Materijali polutvrdih (plinopropusnih) kontaktnih leća fleksibilniji su i propusniji za kisik od materijala tvrdih leća, a za razliku od mekanih, polutvrde leće oblikom su manje i pokretljivije što omogućuje bolji protok suza i dodatnu opskrbu rožnice kisikom. Ove leće imaju brojne prednosti za zdravlje tvojih očiju i jedini im je nedostatak početna neudobnost tijekom privikavanja.

Avizor GP Cleaner i GP Conditioner otopine za održavanje leća

Kontaktne leće treba njegovati kvalitetnim sredstvima kako bi što dulje zadržale prvobitna svojstva. U poliklinici Opto Centar možeš dobiti proizvode Avizor koje proizvodi istoimena renomirana španjolska tvrtka.

Avizor GP Cleaner sadrži neionski surfaktant, odnosno deterdžent Poloksamer koji omogućuje eliminaciju naslaga s površine leća bez utjecaja na njenu strukturu. Avizor GP Conditioner dezinficira površinu leće i održava izotoničnost i pH vrijednost unutar uskih granica te sadrži povidon 90 koji stvara fini omotač na leći čime povećava udobnost pri nošenju.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo