Psiha

Psiha

Riješite kožne probleme uz Naftalan poklon pakete!

Ako muku mučite s raznim tipovima dermatitisa ili psorijazom, od velike pomoći vam mogu biti naši današnji darovi: Paket koji sadrži Naftalan kremu i Naftalan sapun,te drugi paket u kojem se nalaze Naftalan ulje i Naftalan prirodni kruti šampon. Odgovorite na nagradno pitanje i već sutra saznajte jeste li sretan dobitnik!

Naftalan, zemno mineralno ulje, svrstava se u prirodne ljekovite činitelje. Prirodni ljekoviti činitelji koriste se od davnina u očuvanju zdravlja i sprečavanju bolesti, a isto tako u liječenju već nastalih bolesti i oštećenja. Naftalan, koji se koristi u preparatima, dobiva se destilacijom naftenske nafte. To je nafta visoke specifične težine i spada u “teške” nafte. Više o Naftalanu možete pročitati na stranicama Ivalan Termi.

Naftalan ulje

Naftalan ulje se koristi kao pomoć kod psorijaze, atopijskog dermatitisa, kontaktnog dermatitisa, alergijskog dermatitisa, seboroičnog dermatitisa, sklerodermije i ostalih vrsta “suhih” dermatitisa. Nanosi se na zahvaćene dijelove tijela dva do tri puta dnevno. U Naftalan ulju nalazi se i određeni postotak ulja cvijeta nevena, koji isto ima ljekovita svojstva, te takva kombinacija ima izražen terapijski učinak.

Naftalan krema

Koristi se kao pomoć u tretiranju raznih kožnih problema, kao što su psorijaza, atopijski dermatitis, kontaktni dermatitis, seboroični dermatitis, alergijski dermatitis, Lichen Ruber Planus, sklerodermija i još mnoge druge “suhe” dermatoze. Služi za vanjsku primjenu tako da se namaže na zahvaćene dijelove tijela dva do tri puta dnevno.

Naftalan sapun

Naftalan sapun izrađen na prirodan način, bez parabena, bez umjetnih boja, mirisa i okusa! Koristi se na cijelom tijelu. Ne sadrži detergente te ne isušuje kožu. Posebno pogodan za suhu i iritiranu kožu, koju čini mekom i elastičnom

Naftalan prirodni kruti šampon

Čisti, hrani i ostavlja kosu mekanom i sjajnom, štiti tjeme zbog bogatih sastojaka naftalana i shea maslaca. Kruti šamponi imaju velike prednosti jer su ekološki (nije im potrebna ambalaža), ne prolijevaju se pa nemate bespotrebnih gubitaka, mogu se obogaćivati biljnim uljima i maslacima, eteričnim uljima i na taj način djelovati terapeutski.

Oni manje sretne ruke Naftalan proizvode mogu pronaći u web shopu Ordinacija.hr: Naftalan.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo