Psiha

Psiha

Dita Von Teese nudi savjete za zavođenje

“Prije odlaska u krevet svake noći vježbam glamurozno skidanje odjeće. Svaki put kada skidam hulahopke radim to na isti način kao i na pozornici”, otkrila je Dita.

Nekadašnja gostujuća plesačica poznatog pariškog kluba senzualnih lakonogih dama Le Crazy Horse, Dita Von Teese danas je sinonim za burlesku. U ovaj stil koji predstavlja mješavinu zavođenja i plesa uronila je 1992. godine i ubrzo postala poznata diljem svijeta.

Ostvarila je mnoge zapamćene performanse, među kojima se ističe njen ples za njujoršku Akademiju umjetnosti za vrijeme kojeg je na sebi nosila “samo” dijamante u vrijednosti pet milijuna kuna, a njen zaštitni znak je ogromna čaša za martini u kojoj najradije širi svoju čaroliju.

Važno je nositi hulahopke

Neovisno o tome što radi i gdje je, svakoga dana nosi hulahopke i haltere! Za nju obično pamučno donje rublje jednostavno ne prolazi: “Grozim se same pomisli da neka žena može izaći iz kuće u grudnjaku i gaćicama koje nisu iz istog kompleta Sve bi žene trebale imati crni čipkasti grudnjak koji im savršeno pristaje i jednake gaćice – tange i one klasične – te dobre haltere”, savjetovala je Von Teese.

Kada već nosite hulahopke, koristite ih najbolje što možete u napadu na jači spol! Krajičkom oka snimite objekt svojih želja i izvedite malenu predstavu za njega: namjestite svoje hulahopke, bez obzira trebate li ih popraviti ili ne. Trik je u tome da to pokušate napraviti diskretno – pretvarajte se kao da je njihovo popravljanje najprirodnija stvar na svijetu, otkrila je Dita za britanski Daily Mail.

“Prije odlaska u krevet svake noći vježbam glamurozno skidanje odjeće. Svaki put kada skidam hulahopke radim to na isti način kao i na pozornici”, otkrila je Dita.

Zašto ne biste prihvatili njen savjet? Tako ćete osloboditi svoju senzualnu i erotičnu stranu te povećati samopouzdanje (što je najbitnije za zavođenje).

Von
Teese nije stranac kada je u pitanju dizajniranje donjeg rublja: prethodno
surađivala s Vivienne Westwood i Jeanom Paulom Gaultierom, a sada je
39-godišnja zvijezda lansirala svoju samostalnu liniju za australski Target,
nazvanu Von Follies.

Usne koje ubijaju

Dita je mnogim modnim dizajnerima poslužila kao model, zahvaljujući svom
izuzetno uskom struku i vintage ljepoti. Naglašava kako, unatoč
pretrpanom rasporedu, ne koristi usluge stilista, sama boji svoju kosu i
sama se šminka. Ako želite kopirati njen izgled, trebat će vam klasična vintage šminka – crni tuš, svijetli puder za besprijekornu put, neutralna boja sjenila i jarko crveni ruž.

“Prva tajna zavođenja je nanošenje ruža za usne dok vas vaša žrtva gleda. To je posebno učinkovito ako se izvodi polako, gledajući u maleno ogledalo koje inače držite u torbici”, objasnila je “kraljica burleske”.

Diskretna rasvjeta

Sljedeći je korak svjetlo – ako možete kontrolirati njegovu jačinu, ublažite grubo i direktno svjetlo. Dita u svom domu ima prigušena svjetla kako bi postigla zavodljivu, intimnu atmosferu. tog se pravila drži čak i u svom ormaru!

Parfem

Neka vaše “oruđe zavođenja” bude i parfem. Svima sigurno u glavi zvoni poznata rečenica Merlinke, koja je rekla kako u krevetu nosi samo nekoliko kapi Chanela No. 5. Nemojte pretjerati s parfemom, neka vas prati suptilan miris…

Završnicu zadajte potezom koji bi vam trebao osigurati uspjeh, tvrdi Dita: kao što se “popravljali” hulahopke, popravite svoju štiklu.

Zamislite da vam je upravo pala sa stopala i da ju ponovno oblačite. To će privući muški pogled na vaš gležanj i noge.

Ove poteze vježbajte dok vam ne postanu prirodni, tečni i uglađeni. Uspjeh je zagarantiran!

K. Horvat
Foto: Sheryl Nields, arhiva

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo