Psiha

Psiha

Seks igračke za parove – što odabrati?

Zajedno možete posjetiti “seks shop” i kupiti neku igračku koju ćete odabrati. Neka odabir bude neka vrsta vaše predigre.

Treba vam malo promjene u vašem seksualnom životu ili samo želite isprobati nešto novo, seks igračke za parove su definitivno osvježenje koje će dobro doći. Ako niste sigurni kako će vaš partner prihvatiti uvođenje seks igračaka u vaš intimni život, obavezno razgovarajte o tome s njim, jer neki muškarci bi mogli krivo shvatiti vašu namjeru, što bi im pak moglo poljuljati samopouzdanje u vezi njegovih sposobnosti zadovoljavanja vaših potreba u krevetu. Ako pak vaš muškarac pršti od samopouzdanja, iznenadite ga s “inovacijom”. Vjerujemo da će se i njemu, ali i vama svidjeti ishod.

Naravno, uvijek zajedno možete posjetiti “seks shop” i kupiti neku igračku koju ćete odabrati. Neka odabir bude neka vrsta vaše predigre…

Za vaš i njegov užitak

Vibrator s daljinskim upravljačem

Zamislite da zajedno idete na zabavu, a vi nosite gaćice s malim vibratorom u sebi, kojeg vaš partner može uključiti i isključiti i kada je metrima udaljen od vas. Biti će to slatko mučenje i za vas, ali i za njega. Taj doživljaj sigurno nikada nećete zaboraviti.

Njegov i njezin vibrator

Ako sami uživate koristeći vibrator, zašto ne nabaviti vibrator i za njega. Naime, vibrator za parove je posebno dizajniran kada sa svojim partnerom vodite ljubav, stavlja se u vašu vaginu, tako da i vi i vaš partner doživite ugodnu vibraciju.

Vibrirajući prsten

Udvostručite zabavu u krevetu i isprobajte vibrirajući prsten za penis. Ne samo da ćete oboje osjetiti ugodne vibracije, a čvrstoća koju će prsten imati oko penisa će omogućiti da vaš partner izdrži dulje. Prsten je savršen za vođenje ljubavi – cijelu noć.

Vibrator za bradavice

Par vibratora za bradavice možda će vam se činiti malo neobično, ali vrlo ugodan osjećaj koji će u vama sigurno probuditi strast, definitivno nije nešto za odbaciti, a osim toga vašem partneru će dati više mogućnosti da istraži vaše druge poznate i nepoznate erogene zone.

Lažni penis

Sljedeći put kad ćete vi i vaš partner biti raspoloženi za malo drugačiju igru u krevetu, neka stavi navlaku za penis. Navlaka po sebi imaju različite udubine i izbočine koje će vam pojačati doživljaj snošaja. Navlaka za penis će vas stimulirati na način na koji niste mislili da je moguće.

Vibrirajući prsten za jezik

Ova spravica ide na jezik vašeg partnera dok vam pruža oralno zadovoljstvo. Možda će vam osjećaj na početak biti čudan, no ubrzo ćete svoje partnera moliti za još. Oralni seks nakon tog prstena više nikada neće biti isti.

“Spanking”

Vrlo je teško pronaći pravu hrvatsku riječ za “spanking“, jer bi u prijevodu bila – batine ili udaranje, što nisu niti približno dobre riječi za ono na što mi mislimo.

Radi se o blagim udarcima, najčešće po stražnjici za vrijeme vođenja ljubavi, koji imaju veze sa strašću i zaigranošću u krevetu, a ne s nanošenjem boli. Osim s rukom možete iskoristi bič ili spravice za “spenkanje”…

Poliži me slatko

Kome treba desert, kada jedan s drugog možete lizati čokoladu. Nikako nemojte propustiti isprobati ovo slatko zadovoljstvo. Tko ne bi volio svaki dan doživjeti takav desert.

“Zločeste igre”

Nabavite dvije kocke. Na jednoj neka budu napisani dijelovi tijela, a na drugoj radnje, odnosno što s određenim djelom tijela morate raditi partneru. Bacite obje kocke i prionite na posao. Ova igra može vas odvesti u mnoge erotske radnje koje niste do sada niti mislili da ćete ih raditi.

Vruće svijeće

Nabavite svijeće s jestivim voskom (da i to postoji), nakapajte ga na golo tijelo vašeg partnera, polako razmažite i poližite. Uživajte u ovakvim intimnim trenucima.

Svijeće i vibrirajući set za masažu

Set je posebno dizajniran za parove jer je savršen u stimulaciji i masaži intimnih dijelova tijela. Ima nekoliko brzina i funkcija. Sigurno će vam obogatiti intimnu večer.

Vezivanje

Od svilene marame, preko svilenog užeta koje ne “zarezuje” (barem ne jako) do lisica svih vrsta – vezivanje je oduvijek bilo dio “prljavih” seksualnih igrica. E, sad – što i kako ćete – to ovisi o vašim željama i odvažnosti – koliko daleko želite ići. Inspiraciju možete pronaći i u ovim slikama…

Izvor: Žena.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo