Psiha

Psiha

Najčešći razlog ljetnog prekida: gledanje drugih žena na plaži

Ako namjeravate uživati na plaži sa svojom boljom polovicom, savjetujemo vam da sakrijete buljenje u komade koje nose bikini što bolje možete.

Naime, najnovije istraživanje pokazalo je kako je upravo očigledno slinjenje za drugim ženama na plaži glavni razlog prekida za vrijeme ljetovanja. Ako ne želite upropastiti svoj godišnji, održite mir u kući i svoje poglede podarite samo svojoj dragoj.

S druge strane, ako se vaša draga voli izležavati na ležaljci i “raditi“ na svojoj boji, a vama je u mislima istraživanje kraja, vožnja biciklom ili plivanje, tada i vi budite spremni na obuzdavanje ćudi. Naime, upravo je ovakav sukob zamisli kako trebate provoditi odmor drugi po redu najčešćih razloga prekida.

Anketa provedena nad tisuću Britanaca pokazala je kako se mnogi svađaju oko izvora restorana u kojem žele jesti, a polovica ispitanika smatra da njihov partner ili partnerica previše pije.

Gotovo 80 posto parova priznalo je da su se barem dva puta gadno posvađali za vrijeme dvotjednog ljetovanja, a 62 posto je priznalo da ne može pronaći zajednički jezik i da se svakodnevno svađa. Njihove su svađe toliko gadne da čak šest posto parova odluči spavati u odvojenim sobama.

Parovi se također svađaju oko čitanja karata, vožnje, pakiranja previše stvari nego što je u stvari potrebno, prekomjernog trošenja novca, kašnjenja na aerodrom, pa čak i preračunavanjem valute zemlje u kojoj ljetuju.

Oko čega se vi svađate s partnerom kada biste trebali uživati na ljetovanju?

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo