U grlu na lijevoj strani imam smetnju i osjećaj kao da imam nešto, bila sam na pregledu, kažu da nema ničeg! - Ordinacija.hr

Halo, doktore!

Vi pitate, naši liječnici odgovaraju

info

Prijavite se u svoj račun kako bi mogli postavljati pitanja liječnicima. Nemate korisnički račun? Učlani se.

Postavite pitanje

P: U grlu na lijevoj strani imam smetnju i osjećaj kao da imam nešto, bila sam na pregledu, kažu da nema ničeg!

Objavljeno 02.05.2012.

Ostalo

Žensko, 27 godina, 168 cm, 89kg. Prva menstruacija s 12 godina, zadnja pre 4 meseca. Ne koristim kontracepciju. Nisam još uvek bila trudna. Problema s mokraćom i stolicom nemam. Pušim ponekad i to najviše 2 cigarete za dan. U grlu na levoj strani imam smetnju i osećaj kao da imam nešto, bila sam na pregledu, kažu da nema ničeg. Imala sam bolove na vilici sa leve strane, dobila sam od lekara da pijem diklofenak od tada nemam bolove ali smetnja unutar grla smeta, imam ponekad tragove krvi i počelo je da se oseća neprijatan miris. Lekari mi govore da je to sve normalno i da nemam ništa, ali ja se ne osećam dobro. Imam osećaj kao da mi se nešto zaglavilo u grlu i da ne mogu da progutam. Uradili su analizu krvne slike i mokraće, i snimali su kamerom unutra. Pitanje je šta predlažete, koju analizu da tražim da mi rade i da li po ovim simptomima možete da znate šta je uzrok? Hvala unapred!

Kod Vas je očito sve napravljeno da se provjeri da li ima nekakva bolest, izraslina ili upala u grlu. Od svih pretraga najpouzdanija je gledanje grla kamerom što ste učinili i nije dijagnosticirano nikakvo opasno stanje. Grlo je inače vrlo osjetljiv i raznim subjektivnim osjećajima podložan dio tijela. Preporučam da ignorirate (prestanete misliti ) osjećaj da je u grlu nešto zapelo, pa će sa vremenom taj osjećaj i nestati. Preporučam ispiranje grla otopinom Hexoral.