Novosti

15. Dječji sajam vraća se u Arenu Zagreb!

Nakon Rijeke i Mostara, najveseliji događaj za mališane i roditelje vraća se u Zagreb.

Još samo tri tjedna dijeli nas do početka najveselijeg i najzabavnijeg događaja za djecu i roditelje u regiji koji je dosad obuhvatio Zagreb, Rijeku i Mostar – 15. Dječjeg sajma, koji će se održati od 3. do 5. listopada u Areni Zagreb.

undefinedOd stručne literature i savjeta, preko krevetića, kolica, kozmetike, pelena, odjeće, obuće i igračaka, pa sve do zabavno-edukativnih radionica, predstava, nastupa, natjecanja, degustacija i darova, u tri dana trajanja Dječji sajam nudi za svakog ponešto. Bez obzira jeste li veliki ili mali, Dječji sajam će vas svojim mnogobrojnim veselim sadržajima podsjetiti kako je biti dijete – najljepše na svijetu!

Organizatori su i ove godine pripremili zabavne sadržaje i igre za mališane pod pokroviteljstvom sponzora. Za roditelje, tu su posebni sajamski popusti koji će im pomoći da pronađu najbolje i najpovoljnije proizvode za svoje mališane na jednom mjestu. Ukratko – priprema se nezaboravan vikend za cijelu obitelj!

Radno vrijeme sajma u petak, 3. listopada je od 14:00 do 19:30 sati, dok je u subotu, 4. listopada i nedjelju, 5. listopada otvoren od 09:30 do 19:00 sati.

Ulaz na sajam je besplatan!

Više informacija o izlagačima i sadržajima možete saznati na internetskim stranicama Dječji sajam.com ili na Facebooku. Vidimo se u Areni Zagreb!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo