Novosti

42.2 running store – specijalizirana trgovina namijenjena trčanju

New York, Boston, London, Berlin, Chicago, Tokyo… Rijeke ljudi koji trče; usponi, padovi, grčevi i bol, pomicanje granica, pobjede i ushićenja…. maraton! San svakog profesionalnog ili trkača entuzijasta istrčati je famoznih 42.2 kilometara – maraton, krunu trčanja.

I upravo je to poslužilo kao inspiracija u pokretanju trgovine znakovitog naziva 42.2 Running Store, koja je otvorena u centru Zagreba, Frankopanskoj 2a, samo 300 metara od omiljenog odredišta mnogih ljubitelja trčanja – Dubravkinog puta i parka Tuškanac.
Svečano otvorenje upriličio je osnivač 42.2 Running Store-a, Boris Šušković, ujedno osnivač i ShoeBeDo dućana te vlasnik i predsjednik Uprave Wulf sporta, obrativši se mnogobrojnim okupljenim zaljubljenicima u trčanje, među kojima su bile i osobe iz javnog života – Ecija Ojdanić, Ana Radišić, Ecija Ivušić, Slavko Sobin te maratonka i Adidas ambasadorica Matea Matošević.

Nimalo obična trgovina

Svi oni uvjerili su se kako je 42.2 Running Store sve, samo ne obična trgovina. Zamišljena kao svojevrsna zajednica svih ljubitelja trčanja, pruža pristup koji uključuje cjelokupnu uslugu; vrhunski educirano osoblje koje po dolasku klijenata obavlja početno skeniranje, pruža korisne savjete, pomaže u odabiru odgovarajuće opreme, sve do savjeta u onoj crnoj, ali nezaobilaznoj strani sporta – rehabilitaciji nakon sportskih ozljeda. Uz tjedna predavanja vrhunskih sportaša i trenera, potpuno novu dimenziju trgovini dati će svjetski novitet – yoga za trkače.
42.2 running store namjenjen je rekreativcima, za koje će promicati zdravi način života i trčanje kao sastavni dio svakodnevnih aktivnosti, ali također i vrhunskim sportašima.

Trgovina je opremljena najpoznatijim svjetskim sportskim brendovima poput Adidasa, Ascisa, Sauconya, New Balancea, Mizuna, Brooksa, Polara, Garmina, Camelbacka, a pored opreme za trčanje, nudi i brojne popratne sadržaje. Klijenti će na raspolaganju imati traku za trčanje opremljenu kamerama i monitorima, koje će osoblju omogućiti uvid u njihove tjelesne predispozicije, kao i tuš i mini svlačionicu za one koji u dućan za trčanje dođu trčeći!

Trgovina koja je potpuno specijalizirana za trčanje san je brojnih sportaša i rekreativaca koji im se, napokon, ovih dana i ostvario. ­­Timing za otvorenje je i više nego savršen, s obzirom da dolaskom prvih lijepih dana svi počinjemo boraviti češće vani na svježem zraku i razmišljati o proljetnim tjelesnim aktivnostima. Ovo proljeće odaberite trčanje, aktivnost koja iz godine u godinu postaje sve popularnija u Hrvatskoj. A prije nego krenete, navratite u 42.2 running store u Frankopansku 2a ili na web stranicu www.422.hr.

Foto: Saša Jungić i Sarah Dombre

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo