Adrialece.hr – ime za kvalitetan vid i bistar pogled - Ordinacija.hr

Novosti

Adrialece.hr – ime za kvalitetan vid i bistar pogled

Osim kontaktnih leća, u ponudi imaju više od 2000 različitih modela sunčanih i preko 1500 dioptrijskih naočala.

Adrialece.hr je najveća web trgovina s kontaktnim lećama u Hrvatskoj. Na tržištu se pojavila 2013. godine i u kratkom se vremenu može pohvaliti velikom bazom kupaca koja se povećava iz dana u dan. Glavni izvor prihoda predstavljaju kontaktne leće, a svoju su ponudu proširili na sunčane i na korekcijske naočale.

Adrialece.hr je ujedno i prva web trgovina u Hrvatskoj koja ima virtualno ogledalo. Ogledalo omogućuje kupcima da naočale prije kupovine isprobaju preko računala.

U web trgovini Adrialece.hr su svjesni kako je vid jedno od najvažnijih osjetila i žele svim ljudima, bez obzira na financijsko stanje, omogućiti jasan i kvalitetan vid te im tako povećati kvalitetu života.

Na Adrialece.hr možete pronaći sve što vaše oči trebaju i to po najpovoljnijim cijenama na tržištu!

Zašto izabrati web trgovinu Adrialece.hr?

Najveća prednost je u tome da stranke proizvode koje inače mogu kupiti u optikama, u njihovoj web trgovini plate puno manje. S obzirom na to da od proizvođača naručuju velike količine, proizvode dobivaju po znatno nižim cijenama. Ne pokreće ih samo želja za prihodom i zato ne pretjeruju s maržama kao što to radi njihova konkurencija.

U web trgovini adrialece.hr na zalihi imaju 99% svih parametara kontaktnih leća najuglednijih proizvođača kao što su Johnson&Johnson, Bausch and Lomb, TopVue, Carl Zeiss, Alcon i mnogi drugi. To im omogućava da većinu paketa pošalju već isti ili idući dan i na vašem su kućnom pragu u roku od dva do tri radna dana.

Osim kontaktnih leća, u ponudi imaju više od 2000 različitih modela sunčanih i preko 1500 dioptrijskih naočala, preko 45 svjetski poznatih brandova kao što su Calvin Klein, Crullé, Fendi, Gucci, Dior, Guess, Max Mara i mnogi drugi.

Bez obzira na to patite li od kratkovidnosti, dalekovidnosti, astigmatizma ili prezbiopije, na adrialece.hr možete naručiti dioptrijske naočale koje su posebno prilagođene vašim parametrima. Osim toga, izaberite i zaštitu od plave svjetlosti, sunčane naočale s dioptrijom ili dioptrijske naočale s fotoosjetljivim lećama. Sve leće imaju 5 premaza koji su uključeni u cijenu, a radi se o UV filteru, super antirefleksnom sloju, tvrdom sloju koji povećava otpornost na mehanička oštećenja, super clean sloju koji olakšava čišćenje te hidrofobnom sloju zbog kojeg će se kapljice vode manje zadržavati na lećama. Dioptrijske naočale izrađuju i šalju već u roku od 3 do 7 radnih dana.

Gotovo sve naočale možete isprobati pomoću virtualnog ogledala direktno na stranici, tako da ih ne trebate fizički imati u rukama.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, pohvale, prigovore ili reklamacije, možete se obratiti njihovoj korisničkoj službi koja je dostupna na telefonski broj 01 7757 572, email info@adrialece.hr ili na Facebook i Instragram stranici svakim radnim danom od 8:00 do 16:00 h.

Uz sve narudžbe iznad 249 kn možete izabrati besplatni poklon u košarici, a dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 399 kn. Na adrialece.hr vam svaki tjedan nude nove tjedne akcije i popuste.

Pogledajte njihovu ponudu i postanite dio velike adrialece.hr zajednice.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo