Apivita i dr. brandt kozmetika i dalje osvaja svojim inovativnim pristupom - Ordinacija.hr

Novosti

Apivita i dr. brandt kozmetika i dalje osvaja svojim inovativnim pristupom

Jedino mjesto iz kojeg ne možemo iseliti i koje ne možemo napustiti jest naša vlastita koža, stoga je od velike važnosti njega koju joj pružamo ali i izbor proizvoda kojima je njegujemo i hranimo.

Zbog velikog udjela prirodnih sastojaka, prirodna kozmetika Apivita pravi je izbor za ljubitelje prirodnih formula i mirisa eteričnih ulja. APIVITA je inspirirana društvom pčela te sve formule obogaćuje pčelinjim proizvodima visoke biološki dokazane učinkovitosti. S dugogodišnjom tradicijom koja seže čak u 1979. godinu, ovaj grčki brend nudi veliki broj organskih proizvoda, certificiranih od mnogih međunarodnih organizacija.

Ambasadorica ove kozmetike, Doris Pinčić, imala je i ulogu moderatorice, koja je sve prisutne provela kroz samo događanje. Poznati gosti  i ljubitelji ove kozmetike poput Ane Rucner, Ankice Dobrić, Tončice Čeljuske i ostalih, opustili su se uz časicu šampanjca i slasan zalogaj, te budnim okom popratili dr. Dinka Kaliternu, koji je na licu mjesta ispred svih prisutnih izveo nekirurško dizanje kapaka uređajem Plexr. 

Novost iz Apivite je serum s bijelim ljiljanom, posebno dizajniran da pruža intenzivnu njegu za osjetljivo područje oko očiju, a sadrži 96% prirodnih sastojaka

Drugi brend, dr. brandt, djelo je hollywoodskog estetskog kirurga, dr. Frederic Brandta, koji je začetnik revolucionarnog pristupa u njezi kože na način da, kroz kozmetiku koju svatko može koristiti u toplini svog doma, oponaša invazivne dermatološke zahvate. Bez noža, bez boli, bez oporavka, u minimalnom vremenu, postižu se vidljivi i dugotrajni učinci. Madonna, Naomi Campbell, Kim Kardashian, Marc Jacobs i Gwyneth Paltrow samo su neka od imena koji svoj mladoliki izgled održavaju zahvaljujući proizvodima iz dr.brandt linije.

Zadnja inovacija iz linije dr brandt je DoNotAge noćni serum i krema s ekstraktom crnog bisera s Tahitija koji imitira prirodni proces obnove kože tijekom sna

Ljekarne odavno nisu mjesto gdje odlazimo samo po lijekove s liječničkim receptom, sve više u ljekarnu dolazimo i po dozu ljepote. Dolaskom ovih kozmetičkih brandova, Ljekarna Lukačin, nameće nove standarde u pristupu prema njezi kože ali i odnosa prema kupcu.

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo