Besplatna plesna radionica za najmlađe u Svetvinčentu - Ordinacija.hr

Novosti

Besplatna plesna radionica za najmlađe u Svetvinčentu

Besplatna plesna radionica za najmlađe održat će se ovaj vikend, 26. i 27. travnja u Mediteranskom plesnom centru u Svetvinčentu, pod vodstvom plesačice i koreografkinje Aleksandre Mišić.
Nakon plesne radionice polaznici će imati priliku vidjeti kako to rade profesionalci u predstavi Zagrebačkog plesnog ansambla E=mc2 (Volim fiziku), 27. travnja.

U dva dana besplatne radionice Mediteranskog plesnog centra polaznici će imati priliku osvijestiti svoje tijelo kroz igru, pokret i ples, a pritom se dobro zabaviti. Kroz razne plesne igre, koje kod djece potiču maštu, moći će naučiti što je to improvizacija, slobodni plesni pokret, razviti kreativnost, te pronaći svoj poseban način plesa. Radionica je namijenjena osnovnošklocima.

Kako bi vidjeli u što se sve plesna igra može pretvoriti i na koje sve načine možemo zaplesati, organizatori su pripremili još jedan lijepi poklon u obliku profesionalne plesne predstave E=mc2 (Volim fiziku) koja govori o fizici na jedan potpuno nov i jako zanimljiv način. U ovoj će predstavi, koja počinje u 18 sati, plesači zaigrati igru između gravitacije i akceleracije, ispitati što je to energija i kako ovisi o masi, vidjeti kakva se komunikacija može uspostaviti djelovanjem centripetalne i centrifugalne sile, na koji način naša tijela proizvode i konzumiraju zakon količine gibanja te istražiti koliko smo izloženi djelovanju fizikalnih zakona, a da to i ne primjećujemo.

Termini radionice:

  • subota 26. travnja od 10 do 13 sati
  • nedjelja 27. travnja od 11 do 13 sati
  • predstava u 18 sati.

Ulaz na radionicu i predstavu je besplatan, a svi su dobrodošli!

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo