Novosti

Besplatne psiho-terapijske grupe za kronično bolesnu djecu i njihove roditelje

Vaše dijete boluje od neke kronične ili rijetke bolesti i cijeli život vam se okrenuo naglavačke. Kako djetetu objasniti što mu je?

Kako djetetu pružiti stalnu podršku kada ni vi niste uvijek dobro? Kako se nositi s bolešću djeteta te posljedicama liječenja? Kako nastaviti život? Što će biti u budućnosti? Kako se nositi sa strahom od smrti djeteta?

Iako svaka obitelj s kronično bolesnim djetetom ima svoju priču, brojna su pitanja i teme zajedničke svim roditeljima kronično bolesne djece. Stav prema bolesti i reakcije djeteta snažno su povezane s ponašanjem roditelja. Ako je roditelj napet, prestrašen, tužan, ljut takvo ponašanje poprimit će i dijete što će negativno utjecati na njegovo stanje, tijek bolesti i ozdravljenje.

 Zaklada

Cilj grupe jest pružiti podršku roditeljima koji se svakodnevno nose s različitim izazovima života, osvijestiti snage i zdrav potencijal te ukazati na mogućnosti unaprjeđenja kvalitete života cijele obitelji. Također, cilj ove grupe za podršku jest povezati roditelje sa sličnim iskustvom te ih naučiti kako da pomognu sami sebi i jedni drugima.

Požurite s prijavama jer je broj sudionika ograničen.

Za sve dodatne informacije molimo da se javite Zakladi Sierra na broj
01/3881148, putem e-maila na adresu info@zakladasierra.hr

Prijavnica za besplatnu terapijsku grupu
Opis terapija koje provodi Zaklada Sierra

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo