Novosti

Bilić Vision postaje regionalni centar oftalmologije

Ulaganje tri milijuna kuna u razvoj i proširenje poslovanja Bilić Visiona, vodećeg centra za oftalmologiju i lasersku korekciju vidne oštrine, jedna je od najvećih ovogodišnjih investicija u privatnom zdravstvu. Investicija je od posebne važnosti s obzirom da je do nje došlo u vrijeme ekonomske recesije i krize u financiranju javnog zdravstva.

Unatoč recesiji, poslovanja i zapošljavnja u stalnom porastu

Unatoč recesiji, poslovanje Poliklinike Bilić Vision u stalnom je porastu. Zbog toga je donesena odluka da se uloži u dodatni prostor od 100 četvornih metara te u vrhunsku dijagnostičku opremu za lasersko skidanje dioptrije i ortopediju.

“Privatno zdravstvo u Hrvatskoj ima velik potencijal daljnjeg rasta, jer je postotak pacijenata koji se liječe u privatnom zdravstvu kod nas manji nego u ostatku EU-u. Pojavom više privatnih osiguravatelja u Hrvatskoj povećat će se i broj pacijenata koji će se odlučivati potražiti zdravstvenu skrb u privatnim ustanovama. U tome vidimo veliku priliku za razvoj naše Poliklinike i ostalih vrhunski stručno i tehnološki opremljenih ustanova“, ističe dr. sc. Nadežda Bilić, voditeljica tima za oftalmologiju.

Proširenje je donijelo i nova zapošljavanja, tako da Bilić Vision sada ima 20 stalno zaposlenih i pet honorarca. S početkom ove godine, timu se pridružio i prof. dr. sc. Ranko Bilić, trajni profesor na Sveučilištu u Zagrebu, s više od 200 objavljenih znanstvenih radova. Profesor Bilić prvo je ime u regiji i šire za operaciju šake i ruke, zbog čega je poliklinika Bilić Vision već prepoznata kao mjesto gdje se rješavaju i najteži problemi u tom području ortopedije.

Aktualni trend u oftalmologiji je operacija laserskog skidanja dioptrije

Neovisno istraživanje provedeno prije dvije godine pokazalo je da je Bilić Vision u javnosti percipiran kao jedna od dvije vodeće ustanove u oftalmologiji u Hrvatskoj. Specijalizirani su za lasersko skidanje dioptrije i operacije sive mrene, dok su širenjem na područje ortopedije postali vodeća institucija za operacije šake i ostalih dijelova ruke.

Aktualni trend u oftalmologiji je stalno povećanje operacija laserskog skidanja dioptrije. Laserska tehnologija koristi se sve više i za druge operacijske zahvate (poput operacije sive mrene), a Bilić Vision vrlo pozorno prati razvoj tih tehnologija. Uz to, postoje posebne leće koje se ugrađuju u oko i rješavaju istovremeno problem vidne oštrine i astigmatizma.

Ključne prednosti Bilić Visiona su individualni pristup, iskustvo uz vrhunsku stručnost i najsuvremenija tehnologija. Preglede, dijagnostiku i operacijske zahvate u poliklinici rade isključivo specijalisti i subspecijalisti, stručnjaci s dugogodišnjim kliničkim iskustvom.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo