Novosti

#bitidomanijekoma: Nutricionistica Ivana Barišić viri u vaše tanjure i frižidere

Jedini način za zaustaviti epidemiju je ostati kod kuće jer #bitidomanijekoma.

Upravo zato, osnivačica Nutrilife centra Ivana Barišić mag. nutr. sa svojim kreativnim i stručnim timom te prijateljima iz područja psihologije, kineziologije i nutricionizma, odlučila je pokrenuti projekt objedinjen pod službenim hashtagom #bitidomanijekoma. Njen ekskluzivni partner, portal Slowage365.hr koji kao ključnu poruku ističe: Briga o zdravlju počinje u nama, odlučio je podržati i biti dio ove hvale vrijedne ideje.

Kako bi pridonijeli tome da se ova epidemija zaustavi i poštujući preporuke Kriznog stožera civilne zaštite poznata nutricionistica postavila si je kao cilj – virtualno druženje sa ljudima, uz dozu humora, ali i stručnosti.

Ambasadori ovog projekta stručnjaci su u svom području, iako je tek startao, projekt se može pohvaliti sa poznatim imenima poput trenera i stručnjaka iz područja kineziologije Maria Vekića, Kate Leutar stručnjakinje iz područja psihologije i naravno Ivane Barišić, poznate nutricionistice, ujedno i osnivačica ovog projekta. Projektu se regionalno pridružuje i Marijana Zubac mag.nutr. koja će naš glas podijeliti i na području BiH.

Ne napuštajte dom, izbjegavajte veća druženja, socijalne kontakte i odgodite putovanja kako biste zaštitili sebe, svoje bližnje, ali i cijelo društvo. Ostanite doma, pokažite nam što kuhate i što jedete, a uz tim stručnjaka koji stoji iza ovog projekta sigurno vam neće biti dosadno.

#štokuhaš i #štojedeš zanima vlasnicu Nutrilife-a, ali vjerujemo i sve ostale, stoga koristi taj hashtag i podijelite s ostalima ideju za ručak ili pak pronađite inspiraciju. Ostanite doma i zaštite sebe i druge. Ostanite doma, radite na sebi, svojem fizičkom i mentalnom zdravlju i prehrani.

Nasmijte se uz ovu virtualnu zajednicu, javite nam što kuhate, što jedete. Uključite maštu i budite kreativni, skrenite misli, uključite najmlađe u sve aktivnosti i dokažite svima da #bitidomanijekoma.

Ordinacija.hr

Foto: Pixsell

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo