Novosti

Bogat vikend program Zagreb Coffee&Chocofesta!

Program festivala se nastavlja do nedjelje u “Domu kave i čokolade“ na Trgu žrtava fašizma 16! Danas su na programu prezentacije o putu kakaa od zrna do čokolade.

Na današnjoj prezentaciji saznajte sve o modernim i tradicionalnim načinima pripremanja kave: radionice izrade sirove čokolade i slastica s konopljom i čokoladom!

U subotu slijedi sooking show Dragice Lukin, iz Umaga, slastičarnica Šarlota, degustacija organskih kava i čajeva, demonstracija Latte Arta – ukrašavanja kava te radionice sparivanja čokolada s vinom te čokoladom i cigarama! Subota završava koncertom Africa, Coffee & Choco Sensations Ismaila Balde Commi iz Senegala & djembe grupe “Silaba” i Zagreba te choco salsa showom plesnog studija Bailatino. U nedjelju je tradicionalni Dječji dan koji djeci garantira umazane prstiće i musava usta!

Dakako, posjetitelji mogu pogledati i ART program Zagreb Coffee & Chocofesta! Karen Eland umjetnica iz SAD uživo slika kavom i čokoladom, a albanski umjetnik Saimir Strati izrađuje mozaik od zrna kave različitih boja! Program pogledajte na Internetu na adresi: www.zagreb-coffee-chocofest.com

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo