Novosti

Braun predstavlja novu generaciju uređaja za bezbolno i učinkovito uklanjanje dlačica

Potraga za savršenom metodom njegovanog izgleda i glatke kože bez dlačica jednako je popularna i kod žena i kod muškaraca.

Nedostatak vremena i ubrzana svakodnevica ne ostavljaju prostora za polovična rješenja, a opsjednutost za idealom savršeno glatke kože stalno nas iznova tjera u testiranje novih rješenja i proizvoda koji će nam u tome pomoći. Bolno čupkanje i klasično brijanje trebali bismo ostaviti u prošlosti jer se budućnost skriva u beauty gadgetima koji pružaju bezbolno i učinkovito uklanjanje dlačica s dugotrajnim učinkom. Novi uređaji u Braun ponudi nude brza i jednostavna rješenja za sve potrebe, bilo da se radi o dlačicama na licu ili tijelu!

Osim nelagode, pojava dlačica na licu može izazvati razne promjene poput neujednačenog tena stoga je novi mini epilator za lice Braun FS1000 posebno osmišljen za jednostavnu upotrebu bez komplikacija – omogućuje iznimno nježno i lako uklanjanje dlačica kod kuće, ali i kad ste u pokretu zahvaljujući minijaturnoj veličini za maksimalnu praktičnost. Kružni sustav podrezivanja nježno i sigurno uklanja dlačice odmah uz kožu dok Smartlight ugrađeno svijetlo pomaže uočiti čak i najfinije dlačice, ostavljajući lice glatkim, ujednačenim i mekanim.

Mini trimer za tijelo Braun BS1000 električni je trimer koji će nježno te ujedno brzo i precizno podrezati dlačice čak i na osjetljivim područjima zahvaljujući kompaktnom obliku prikladnom za različite dijelove tijela. Trimer je 100% vodootporan pa se jednostavno koristi „na suho“ ili pod vodom, a praktični češljić za podrezivanje omogućava uređivanje i kontrolu nad duljinom dlačica.

Više od 50 godina njemačke stručnosti u uklanjanju dlačica, doprinijelo je dizajniranju ovih mini uređaja koje zahvaljujući inovativnom dizajnu možete ubaciti u torbicu i bit će vam pri ruci kad god i gdje god zatrebate. Osim brzinskih rješenja i vrhunskih rezultata u mini varijantama, Braun predstavlja i novu generaciju IPL uređaja za žene i muškarce! Braun IPL Silk·expert Pro 5 uređaji su klinički i dermatološki certificirani i sigurni za kožu, što potvrđuje i Međunarodna organizacija za zdravlje kože, a opcija SensoAdaptTM senzora se automatski i kontinuirano prilagođava boji vaše kože. Dvaput brži od dosadašnjeg uređaja Silk·expert 5, u manje od 5 minuta omogućava završetak tretmana što ga čini najučinkovitijim IPL-om na svijetu za vidljivo manje dlačica u samo 4 tjedna!

Braun IPL Silk·expert Pro 5 PL5115, jedini je IPL na tržištu posebno dizajnian za muškarce. Sa širom glavom za brži tretman i bolju pokrivenost većih područja, posebno učinkovit na prsima i leđima. Uklanjanje dlačica nije više namijenjeno isključivo ženama i muškarci su dobili svoj beauty gadget u borbi protiv neželjenih dlačica na tijelu.

Ženska inačica uređaja, Braun IPL Silk·expert Pro 5 PL5139 osvaja već na prvi pogled elegantnom kombinacijom bijelo zlatne boje, a zahvaljujući kompaktnom dizajnu sada je 15% manji i 25% laganiji. Tri postavke za nježnost osiguravaju da tretman bude ugodan za kožu, dok 400.000 bljesaka jamči vidljivo uklanjanje dlačica na profesionalnom nivou. Nitko od nas nema istu, ujednačenu nijansu kože na svim dijelovima tijela, pa senzor SensoAdapt (s UV zaštitom) neprekidno očitava nijansu kože i prilagođava intenzitet bljesaka za najsigurnije i najučinkovitije vidljivo uklanjanje dlačica.

Dlačice uspješno možete ukloniti s tijela na više načina, samo morate odabrati onaj koji vam najbolje odgovara.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo