Novosti

Britanka uz pomoć Goolea otkrila za kćerin tumor

Da je Goole najposjećenija svjetska tražilica znaju već i ptice na grani. No, najnoviji britanski slučaj potvrđuje njenu korisnost u kritičnim trenucima.

Naime, britanka Carla Hornbuckle se nije zadovoljila objašnjanjem liječnika koji su joj govorili da njezina kćer Bella Flint nije bolesna već da samo traži pažnju nakon što je dobila sestru.

kMajka je, na sreću, vjerovala svom instinktu pa je u poznatu tražilicu ukucala simptome koje je pokazivala njena kći. Najposjećenija joj je svjetska tražilica, na veliko zaprepaštenje, obznanila kako 4-godišnjakinja ima tumor na mozgu, prenosi Index.hr 

Liječnici su, nakon majčinog “izleta” u virtualni svijet, odlučili snimiti glavu djevojčice kako bi otklonili sumnje 25-godišnje majke. Međutim, otkrili su kako dijete ima tumor veličine golf loptice. Operacija otklanjanja karcinoma trajala je punih osam sati. Zahvaljujući upornosti vlastite majke, malena se djevojčica danas uspješno oporavlja od operacije tumora na mozgu.

Činjenicu da internet posjetitelji vole potražiti medicinski savjet u virtualnom svijetu, potvrđuje i anketa našeg zdravstvenog portala.
Naime, na pitanje: “gdje ćete potražiti pomoć u slučaju zdravstvenih poteškoća?” – gotovo polovica sudionika ankete je odgovorila: na internetu!

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo