Novosti

Brzo i djelotvorno uklanjanje celulita

Istraživanja su pokazala da preko 80 posto žena ima celulit, makar u najblažem obliku, a zanimljivo je to što količina celulita nema veze s viškom kilograma.

Pojam ‘celulit’ obilježava promjene ispod kože u obliku nakupina masnoća u potkožnom tkivu, osobito u područjima stražnjice, bedara, bokova i trbuha. Te promjene su vidljive neposredno ili nakon pritiska na kožu, a izgledaju poput udubljenja na koži ili kako bi najlakše opisali – poput narančine kore.

Celulit neće nestati sam od sebe preko noći. Jedan od najučinkovitijih tretmana  je anticelulitna masaža serumom za njegu kože sklone celulitu iz laboratorija Biomedis. Takva masaža intenzivno stimulira mikrocirkulaciju te time pospješuje razgradnju nakupina celulita, a kao posljedica toga koža postaje čvrsta, glatka i boljeg tonusa. Bršljan, ružmarin, kadulja i eukaliptus djelotvorno utječu na masne naslage kojima su zahvaćena bedra i bokovi, a koža postaje zategnuta, mekana i blistava. Istodobno sa smanjenjem celulita se stimulira i cirkulacija krvi te eliminacija štetnih tvari iz organizma što je idealno za proljetnu detoksikaciju. Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita jer jednom kada postignete zadovoljavajuće rezultate, oni će najdulje trajati.

Bršljan je jedan od najpoznatijih prirodnih saveznika u borbi protiv narančine kore i najvažniji sastojak seruma za njegu kože sklone celulitu iz laboratorija Biomedis. Koristi se za smanjivanje masnoća u tijelu. Dreniranjem uklanja višak vode, a to rezultira smanjenjem i uklanjanjem neželjenih masnih naslaga. Bršljan stimulira mikrocirkulaciju između celulitnog tkiva gdje je cirkulacija skoro jednaka nuli. Rastvara masnoće i sprječava nakupljanje novih.

Celulit u današnje vrijeme zaobilazi rijetke sretnice, tako da moramo  posvetiti našem tijelu više pažnje nego što su morale naše majke i bake. Potrudite se da stvorite dobre navike, kojima se nećete panično koristiti samo tokom proljetnih i ljetnih mjeseci, a ako još niste, sada je odlično vrijeme da se započne sa tretmanima uklanjanja celulita i masnog tkiva tako da do ljeta možete ponosno pokazati svoje tijelo u najboljem izdanju.

Trenutno na akciji: 2x Serum za njegu kože sklone celulitu.

Samo zato što se radi o svježoj i potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka organizirali smo dostavu direktno iz proizvodnje u vaš dom, na posao ili u bolje opskrbljene ljekarne. Popis ljekarni možete vidjeti OVDJE. Dostava je unutar 1-2 radna dana i potpuno je besplatna. Narudžbe možete predati na web stranici www.biomedis.eu ili telefonski na 098 323 164.

Biomedis proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže parabene, umjetne boje, umjetne parfeme niti umjetne konzervanse.

Pratite BIOMEDIS i na Facebooku.

Foto: Shutterstock

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo