Novosti

#BudiSvjetlost uz dm green city project i dođi u Pulu

U subotu, 16. svibnja od 10 do 14 sati dm će na pulskom Forumu obilježiti Međunarodnu godinu svjetlosti s bogatim programom za cijelu obitelj. Posjetitelji će imati priliku saznati više o tome koliko je važan odgovoran pristup okolišu, zajednici i vlastitom zdravlju.

U dm ekokuhinji posjetitelji će uz Franka Mocka i Marina Đukića, kuhare hotela Park Plaza, naučiti tajne zdrave kuhinje i kušati jela pripremljena od proizvoda nove marke osviještene prehrane dm BIO. U pripremi zdravih jela okušat će se i pjevač Alen Vitasović, boksač Stipe Drviš te pjevač Gustafa Edi Maružin.

U dm zdravom kutku posjetitelje čekaju besplatni dermatološki pregledi, mjerenje tlaka i šećera u krvi i indeksa tjelesne mase. Uz razgibavanje s grupom Jacobina Art Capoeira, dm je pripremio i brojne nagradne igre te edukativne radionice za najmlađe.

Cilj ovogodišnjeg dm green city projecta je nizom aktivnosti za građane podići razinu svijesti o važnosti održivog razvoja i potaknuti ih da budu svjetlost u svojoj obitelji i zajednici. Kako bi informirali građane o izazovima s kojima se slijepe i slabovidne osobe suočavaju u svakodnevnom životu, predstavnici Udruge slijepih županije Istarske posjetiteljima će približiti izazove s kojima se u svakodnevnom životu susreću slijepe i slabovidne osobe.

U svibnju će se uz dm green city project zabaviti i građani Splita i Osijeka, a u lipnju će građanke i građane Zagreba podsjetiti na važnost rekreacije na dm ženskoj i babybonus utrci na Bundeku. Osnovnoškolce koji će biti najuspješniji u prikupljanju i recikliranju starog papira u akciji Zeleni korak dm će nagraditi elektroničkim mikroskopima, a u sklopu projekta će donirati udruge slijepih iz Zagreba, Pule, Osijeka i Splita.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo