Novosti

“Čarobni dan” – najveći obiteljski događaj i ove godine u Maksimiru

Po drugi puta, parkom i šumom Maksimir zavladat će djeca koja će se moći okušati u sportovima, stranim jezicima, znanstvenim pokusima, plesu, pjesmi i različitim eksperimentima.

Ove će se godine 11. rujna u Maksimiru, jednom od najljepših europskih parkova, održati Čarobni dan, najveći obiteljski događaj, prepun događanja pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

U dječjoj Čarobnoj zemlji organizirana je velika i raznolika paleta besplatnih edukativnih, sportskih, kreativnih i zabavnih radionica u želji da djeca dođu do novih spoznaja vezanih za stjecanje i unapređenje novih znanja. Djeca mogu isprobati različite radionice i na taj način otkriti svoje skrivene potencijale, znanja i vještine koje bi mogli razvijati i kojima bi se mogli baviti u svoje slobodno vrijeme. Radionice za djecu organiziraju udruge, klubovi, društva, različite škole (sportske, glazbene, plesne, škole stranih jezika), kulturni centri.  Vjerujemo da će u pripremljenim sadržajima prepunim zabave uživati mališani, ali i roditelji te tako zajedno, aktivno provjesti dan u prirodi.  Upravo zbog toga, Čarobni dan prezentira cjelodnevnu zabavu za cijelu obitelj koja se ne zaboravlja!

Kao i prošle godine, pripremljen je i zabavni program na velikoj pozornici koja će biti prepuna velikih i malih izvođača, poznatih imena, ali brojnih plesnih skupina, zborova i malih sportaša.

Uz puno glazbe, zabave i plesa te obiteljskih aktivnosti ovaj dan je čaroban i po tome što cijela obitelj može posjetiti Zoološki vrt po cijeni samo jedne ulaznice.

Za posjet manifestaciji i ZOO vrtu bit će potrebna online prijava na www.carobnidan.hr, koja će biti aktivna od 26.08. Dobivanje besplatnog kupona ispunjavanjem obrasca za prijavu,  ulaznica je za posjet cjelokupnog čarobnog događaja tog dana. Ukoliko želite tog dana posjetiti i ZOO Zagreb po čarobnoj cijeni “1 ulaznica = 1 obitelj”, rezervirajte termin putem posebnog online obrasca. Jedino ćete uz dobiveni kupon moći iskoristiti ovu pogodnost. 

Požurite, kapacitet je ograničen na 1 000 ulaznica!

Uz zabavno edukativni karakter priredbe, Čarobni dan ima i dobrotvorni karakter pa se tako svaki put pomaže i onima koji nisu u mogućnosti sami si priuštiti slobodne aktivnosti. Uz pomoć pokrovitelja i poslovnih partnera više od 100 darovite djece iz socijalno ugroženih obitelji imat će priliku besplatno pohađati aktivnosti koje ih zanimaju kroz cijelu školsku godinu 2016/2017 i tako pridobiti nova znanja koja će im koristiti kasnije u životu.

Kako bi vam dolazak u Maksimir učinili što jednostavnijim, ali i atraktivnijim za mališane, Zagrebački Holding osigurao je tramvaj i vlakić koji će posjetitelje besplatno voziti u Maksimir.

Prošle godine je na prvom hrvatskom Čarobnom danu bilo čak 7000 obitelji, oko 30 000 roditelja i djece prošlo je kroz Maksimir. I svi su pronašli nešto zanimljivo, probali i naučili nešto novo i lijepo se proveli.

Uz sve što vam naša čarobna ekipa priprema, potreban je još jedan, ključan sastojak Čarobnog dana. Potrebna su nasmiješena lica koje će čarobni ambijent parka Maksimir ispuniti radošću, smijehom i zadovoljstvom i napraviti ovaj dan još čarobnijim. Čarobni dan usrećuje tisućama osmijeha na licima djece koja nas posjete!

* Rezervni datum u slučaju lošeg vremena je 25.09.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo