Coquille - The secret of pearls - Ordinacija.hr

Novosti

Coquille – The secret of pearls

U prostorima dramskog kazališta Gavella snimljena je kampanja za novu kolekciju Coquille bisernog nakita, inspirirana sentimentalnom pričom o LUNJI I MAZI; skitnici i dami.

Kampanja predstavlja nakit koji je prekrasan spoj tradicije, kvalitete i novih trendova. 

U ulogu „skitnice“ izvrsno se uklopio najpoznatiji zagrebački mangup – Davor Gobac!

Pored Gobca, koji se odlično snašao glumeći nestašnog zavodnika, nakit su nosile dvije prekrasne dame: Sanja Jukić- odvjetnica koja u slobodno vrijeme uživa u plesanju Salse i treniranju u teretani – djevojka koja nikada ne gubi tlo pod nogama, te Magda Milas- ekonomistica koja u slobodno vrijeme profesionalno roni i vozi avione. Pogodit ćete, Magda je sanjar.
Upravo je ova karakterna različitost, i životna realnost, razlog zašto za modele nisu izabrana razvikana manekenska imena, dok su frizura i make-up predani u ruke renomiranih stručnjakinja: Kety Nimac (Royal professional hair) i Sunčica Otrokar.

“Coquille nakitom želim izraziti izvornu profinjenost i ljepotu svake žene”, objašnjava dizajnerica i osnivačica branda Tena Vodopija. “Dama si zbog onoga što nosiš u sebi, a ne na sebi – a posebnim komadom nakita ta se ljepota ističe i zaokružuje.

Dama je samosvjesna žena koja u sebi kultivira najbolje od života. Prava dama ne boji se svoje divlje i razigrane strane, a svaka žena u sebi nosi i skitnicu, tražiteljicu; ona riskira mudro, ljubi strasno, bira kvalitetno i živi svoju posebnost.

U svijetu u kojemu je sve manje bitna kvaliteta a vladaju plastika i lažno blještavilo, Coquille želi objediniti tradiciju i trendove, stvarati kvalitetu te slaviti istinsku ljepotu. Biseri svojom jednostavnošću, kvalitetom i elegancijom stopljenima u moderan dizajn čine upravo to – naglašavaju damu u vama, svaki dan u svim prigodama!”

Uz najpoznatije zagrebačke hotele poput The Westin-a, Sheratona i LogIn, Coquille bisere možete pronaći u DBoxX concept store-u u Petrinjskoj ulici, Mondo.hr webshopu te webshopu www.coquille.com.hr. Tu su još I Ohana giftshop te objekt makedonskog restorana Sv.Nikola.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo