Novosti

Dalmalino uveseljava djecu!

U skladu s ciljevima udruge Dječji klub Dalmalino proizašla je ideja za zabavno-edukativni Projekt za djecu koja se liječe u pojedinim bolnicama ili klinikama u Splitu, Zagrebu, Rijeci i Zadru.

kHumana akcija Dalmalino uveseljava djecu održava se 15. studenoga 2012.g. u Zagrebu u KBC Rebro od 11 do 12,30 sati i u Klinici za dječje bolesti Klaićeva od 14 do 15,30 sati.

S malenim bolesnicima koji su hospitalizirani druženje i zabavu podijeliti će Dalmalino animatori i prijatelji: Pantomimičar, Spiderman, Laboratorij zabave, ŠPK Samobor, Plesni studio Lepeza, OŠ za Balet i Ritmiku i Dječji zbor Kikići.

Cilj: u zajedničkoj igri humanizirati prostor u kojem borave djeca, poticati i ohrabriti djete na osamostaljenje, stvoriti odnose uzajamnog povjerenja i povezivanja.

Za potrebe Klinika i bolničkih igraonica uz pomoć donatora osigurane su higijenske potrepštine, slikovnice i ostali materijal za učenje i igru.

Dječji klub Dalmalino čine članovi volonteri, studenti, učitelji i pedagozi, koji su usmjereni na područje pozitivnog rasta i razvoja, a koji provode niz mjera i aktivnosti s istaknutim ciljevima za unaprjeđenje položaja djece i mladih u RH.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo