Novosti

Dan zdravlja u City centru One

Osigurana besplatna mamografija, mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi te savjetovanje s liječnicima.

Ovog petka, 17. ožujka 2017., u zagrebačkim City Center one East i West građani će moći obaviti mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi, a građanke također imaju priliku obaviti besplatnu mamografiju u mobilnom mamografu NZZJZ „Dr. Andrija Štampar“ koji će se nalaziti ispred City Centra One West od 14.00 do 16.00 sati te ispred City Centra One East od 17.00 do 19.00 sati.

Mamografija je predviđena za žene starije od četrdeset godina, a s obzirom da je broj mogućih pregleda u jednom danu ograničen, termin je potrebno ranije rezervirati na brojeve telefona 01/4696-309 ili 01/4696-347, uz napomenu da se naručuje za pregled u City Centeru one East ili City Centeru one West.

Termin za mamografiju moći će se ugovoriti i na štandu Udruge SVE za NJU, a posjetiteljice štanda dobit će i korisne informacije o liječenju i prevenciji raka dojke.

Građani će također, uz navedeno, imati priliku savjetovati se s liječnicima i po pitanju drugih zdravstvenih tema. Dan zdravlja u City Center one organizira se u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Udrugom SVE za NJU, a projekt su podržali i Gradski ured za zdravstvo te Modus Health Card.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo