Novosti

Dani smijeha – dođite sutra na Cvjetni trg

U petoj godini svog djelovanja klaunovidoktori odlučili su posebno proslaviti Međunarodni dan smijeha i to Danima smijeha “Crvenih nosova” pod motom “Svoju radost naći u radosti drugoga, to je tajna sreće.”

Dane smijeha “Crveni nosovi” obilježavaju diljem Hrvatske i pozivaju građane da svojim donacijama pomognu donijeti više osmijeha bolesnoj djeci, nemoćnima i zaboravljenima.

Aktivnosti Dana smijeha započele su u nedjelju posjetom klaunovadoktora starijim i nemoćnim osobama u domovima u Osijeku, Rijeci i Zagrebu.

Danas su klaunovidoktori donijeli smijeh na lica djece na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Split i Kliničkom bolničkom centru Sestre Milosrdnice u Zagrebu, a u danima koji slijede nastavljaju svoje redovne posjete djeci u bolnicama u Rijeci, Osijeku i Zagrebu.

Finale Dana smijeha “Crvenih nosova” bit će u utorak, 5. svibnja na Cvjetnom trgu u Zagrebu od 11 do 20 sati. Uz prigodan program će se prikupljati donacije kako bi mogli povećati broj posjeta bolesnoj djeci i nemoćima. Glavni program počinje od 17 sati nastupom klaun benda “NiNekiBend“ i druženjem s klaunovimadoktorima.

Prisutne će biti i javne osobe koje podržavaju rad “Crvenih nosova”

Upravo zahvaljujući donacijama građana i organizacija od 2010. godine klaunovidoktori donijeli su promjenu u najtežim životnim situacijama za više od 37.000 bolesnih i nemoćnih. Pomozite da do kraja godine to bude više od 50.000 osmijeha na licima bolesne djece, ali i nemoćnih i zaboravljenih.

Za više informacija o radu “Crvenih nosova” možete se javiti Kristini Ivanković na +385 97 7830 573 ili na kristina@crveninosovi.hr

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo