Novosti

Danijela Martinović otkriva tajnu mladolikog izgleda!

Koja je tajna vječne mladosti Danijele Martinović saznajte u novom broju magazina Ordinacija.hr. Magazin je u prodaji na svim kioscima u subotu, 26. listopada za samo 7 kuna uz Večernji list.

U novom broju magazina Ordinacija.hr Danijela Martinović, jedna od naših najpopularnijih pjevačica otkriva kako to da uopće ne stari – a i sama kaže da se u vlastitom tijelu osjeća bolje nego ikad! Kaže kako je za to zaslužna njezina predanost u njezi tijela i duha te tretmani najnovijim laserom koji briše znakove starenja.

Uz ovu temu pročitajte i: 

ŠTITNJAČA: Uz naš upitnik saznajte je li vrijeme za pregled štitnjače te utječe li njezin rad na višak kilograma. 

DIJAGNOZA IZ JEZIKA: Znamo koliko je važno slušati poruke svoga tijela, a organ koji će vam jasno dati do znanja što pogrešno činite kada je riječ o prehrani jest – jezik. Iako često zanemaren u modernoj medicini, on je jedan od važnih “putokaza” u mnogim istočnim medicinama kada je riječ o zdravlju i nedostatku važnih nutrijenata. 

ZDRAVA KOŽA ZIMI: Ono što je funkcioniralo ljeti, zimi nije dostatno da bi osvježilo kožu i hidratiziralo je. Prilagodite režim njege hladnim danima i (pre)suhim zatvorenim prostorima koji ne čine dobro našem najvećem organu

JESENSKA SUPERHRANA: Gljive, jedan od simbola jeseni, čest su sastojak krepkih jela koja nam u hladnim danima osiguravaju tako potrebnu toplinu – pritom nam daju i mnoštvo zdravih hranjivih tvari koje jačaju imunitet upravo u vrijeme kad je tijelo izloženo velikim naporima

Magazin je u prodaji na svim kioscima u subotu26. listopada za samo 7 kuna uz Večernji list. Pozivamo vas i da iskoristite priliku i proširite svoje znanje o zdravlju, jer na portalu Ordinacija.hr na sva vaša pitanja odgovoriti će renomirani stručnjaci iz polja medicine.

Požurite po svoj primjerak jer je magazin u prodaji samo u subotu u paketu s Večernjim listom. Kako bi bili sigurno da nećete propustiti niti jedan broj svog omiljenog magazina, pretplatite se, a na vašu će adresu svake subote stizati po jedan od Večernjakovih subotnjih magazina.

Pretplatu možete ugovoriti već danas pozivom na broj 01/5540-999 ili mailom pretplata@vecernji.net.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo