Darujte prirodnu ljepotu: Svi Bottega Verde proizvodi nastali su iz biljaka organske proizvodnje

75540140 2655234987855947 2920734291363102720 n

Bottega Verde, vodeća talijanska marka u proizvodnji i prodaji kozmetike od prirodnih sastojaka, nastala je kao dućan bilja 1972. godine u Pienzi, Italija, u srcu istinske, najprirodnije regije Toskane.

Ovo je mjesto koje daje inspiraciju za glavne sastojke koji se nalaze u kozmetičkoj ponudi Bottega Verde. Proizvodi koji sažimaju jedinstvene, prepoznatljive vrijednosti branda: talijanski duh, ljepota, kreativna strast, priroda i visoko kvalitetni proizvodi.

Svi Bottega Verde proizvodi nastali su iz biljaka organske proizvodnje što je posebno važnu za njegu kože u današnjem životu. Pod utjecajem stresa i drugih vanjskih čimbenika, prirodni sastojci imaju djelotvorniji učinak i štite kožu od svih negativnih utjecaja.

Njihova filozofija je: uzgajanje cvijeća, aromatičnih biljaka na imanju Massaini u Pienzi i pretraživanja po cijelom svijetu sastojaka koje sakupljaju i pretvaraju u sve prirodnije proizvode, za kozmetiku s manje suvišne kemije, učinkovitiju i punu užitka.

Proizvodi ne sadrže parafin, vazelin, formaldehid i paraben.

Razmazite svoje tijelo mirisnim notama poput Rozog papra, Crne vanilije, Latice vanilija, Irisa, Čilenaske muškatne ruže, Aloe Vera, Crveno grožđe, Mrtvo more…itd.

Prekrasne poklon setove za vaše najmilije možete pronaći u trgovini Natural Garden, Gundulićeva 11 u Zagrebu.

Dođite, upoznajte i isprobajte kvalitetnu prirodnu kozmetiku za muškarce i žene!

 

 Prati nas na Viber Public Chatu!