DENTAID: sve za potpunu i učinkovitu oralnu higijenu - Ordinacija.hr

Novosti

DENTAID: sve za potpunu i učinkovitu oralnu higijenu

Dentaid obilježava tjedan lijepog osmijeha od 23. do 29. studenoga 2015.

Na svojoj Facebook stranici pripremili su mnoge zanimljive sadržaje kao i darivanja svojih fanova.

Dentaid u svom asortimanu ima proizvode za učinkovitu oralnu higijenu; od proizvoda za svakodnevno korištenje, do specifičnih proizvoda za razne indikacije. Njihovu ponudu možete pogledati na linku, a mi iz ponude izdvajamo:  

VITIS GINGIVAL

Lijepa i zdrava gingiva preduvjet je zdravog osmijeha i bolje kvalitete života u svim životnim dobima. Svakodnevnim korištenjem paste, tekućine za ispiranje i četkice iz ove linije proizvoda dugoročno doprinosite zdravlju usne šupljine, te prevenirate nastanak oboljenja desni: gingivitisa i parodontitisa.

  • Smanjuje stvaranje zubnih naslaga
  • Smanjuje preosjetljivost gingive
  • Štiti i revitalizira gingivu

VITIS ORTHODONTIC

Svakodnevna oralna higijena kod pacijenata s ortodontskim bravicama

Ortodontska terapija otežava pristup svim plohama zubi, a to dovodi do pojačanog nakupljanja plaka. Dobra oralna higijena kod osoba s ortodontskim bravicama potrebna je za dobar rezultat ortodontske terapije. VITIS ORTHODONTIC linija proizvoda sadrži baš sve što će vam trebati tijekom nošenja aparatića: tekućina za ispiranje, pasta, posebne četkice i vosak koji štiti sluznicu od oštećenja i iritacija. Blagotvorna svojstva ovih proizvoda, uz optimalnu higijenu, osiguravaju zaštitu gingive i zubne cakline te pomažu cijeljenju sluznice (uslijed iritacija).

PERIO-AID

Znanstveno dokazana pomoć u liječenju parodontnog oboljenja

Parodontitis je upalno stanje koje zahvaća okolna zubna tkiva. PERIO-AID proizvodi osiguravaju antibakterijsko djelovanje zahvaljujući sinergijskom efektu dva aktivna antiseptika: Klorheksidin 0,12% + CPC 0,05%.

PERIO AID 0,12% tekućina i PERIO AID gel iz ove linije dokazano smanjuju upalu desni i krvarenja kao i nastanak plaka, te predstavljaju terapijski proizvod za pacijente s parodontnim oboljenjima.

Faza održavanja, nadovezuje se na fazu terapije i iznimno je bitna za dugoročne rezultate. U toj fazi prevenira se progresija parodontne bolesti te se preporučuje korištenje PERIO AID MAINTAINANCE tekućine.     

Ordinacija.hr

  

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo