Novosti

“Dođi, probaj, pobjedi”

Skijaški klub za osobe s invaliditetom “Sljeme” vas poziva na skijašku utrku osoba s invaliditetom “Dođi, probaj, pobijedi“, koja će se održati u petak 21. veljače na Sljemenu – noćni veleslalom pod reflektorima.

Nazivom utrke želimo uputiti poruku svim osobama s invaliditetom da dođu, da se upoznaju se s mogućnošću koja im se nudi za aktivno provođenje slobodnog vremena kroz bavljenje sportom (skijanjem), da probaju, da se ne prepuste svojim ograničenjima, da pobijede svoje granice, strah i predrasude… da žive život punim plućima. Logom utrke želimo poručiti da pritom očekujemo dobar provod i puno zabave.

I ove godine organiziramo, u sklopu događanja, utrku poznatih osoba iz javnog života, a svoje sudjelovanje su dosada potvrdili; Filip Juričić, Rene Bitorajac, Dubravko Šimenc, Bruno Šimleša, Marko Tolja, Mira Šimić, Luka Vidović, Igor Mirković. Podršku će nam opet doći pružiti Ana Stunić i Mario Petreković.

Na ovogodišnjoj utrci će sudjelovati i naši paraolimpijci Dino Sokolović i Damir Mizdrak, kojima će to, ujedno, biti i posljednja provjera forme prije nastupa na paraolimpijskim igrama u Sočiju. Pozivamo Vas, predstavnike medija, da najavite i popratite ovaj događaj te nam na taj način i Vi pomognete u promociji skijanja osoba s invaliditetom.

Raspored događanja: petak, 21.veljače

  • 17.15 – 17.30 Podjela startnih brojeva u restoranu “Vidikovac” (kod RTV tornja)
  • 17.30 – 18.00 Pregled staze
  • 18.00 – 19.00 Natjecanje u veleslalomu, 1. vožnja
  • 19.00 – 20.00 Natjecanje u veleslalomu, 2. vožnja
  • 20.00 – 20.30 Dodjela nagrada u restoranu “Vidikovac”
  • 20.30 – Druženje

Za sve upite i informacije slobodno nam se obratite na mail ski.sljeme@gmail.com ili na telefone 098/1629098 ili 091/3358095.

 Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo