Novosti

Dođite na najveći i najmasovniji turnir u uličnoj košarci “Noćni hakl”!

Već šestu godinu Klub mladih Sineki, nakon kvartovskih košarkaških turnira, finale hakla seli na glavni gradski trg te nudi cjelodnevni zabavni program za mlade i sve one koji se tako osjećaju. Dođite 18. svibnja, u 16 sati!

Noćni hakl se ne svodi samo na bacanje lopte, njegov cilj je udaljiti mlade od alkohola, cigareta i droga te isto zamijeniti sportom, plesom i ostalim urbanim umjetnostima. Poanta svega je da slobodno vrijeme postane kreativno, a ne “klošarsko”!

Ovako izgleda program:

  • 16.00 do 17.30 – Finalne utakmice osnovnih i srednjih škola
  • 18.00 – Svečano otvaranje turnira
  • 18.10 – Finale Hakla za curke
  • 18.30 – Revijalne tekme/Seniori/Nastup plesne skupine Megablast/Nastup natjecatelja street workout prvenstva Hrvatske
  • 21.35 – Finale seniori
  • 21.55 – Svečana dodjela nagrada

Klub mladih Sineki su neprofitna i nevladina udruga osnovana 2009. godine s ciljem podrške, pomoći i razvoja te unapređenju kvalitete življenja, integraciji, socijalizaciji i kreativnom provođenju slobodnog vremena djece i mladih. Klub surađuje s Ministarstvom socijalne politike i mladih te Gradom Zagrebom, ali i brojnim udrugama, ustanovama, kompanijama, klubovima, medijskim kućama i institucijama kao što su Američko Veleposlanstvo, Muzej Dražena Petrovića, Zagrebački košarkaški savez. Podupiru ga i mnoge javne ličnosti poput Gordana Kožulja, Martine Zubčić, Željka Pervana i najtrofejnijeg hrvatskog košarkaškog trenera Mirka Novosela.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo