Novosti

Dođite na Sljeme i pokrenite se u ritmu zdravih koraka

Započinje novi ciklus programa pod nazivom „10 dana do boljeg zdravlja: Pokrenite se na Sljemenu u ritmu zdravih koraka“ koji se u trajanju od 27. ožujka do 04. travnja 2015. godine održava na Sljemenu.

Zdravstvene programe koordinira Udruga za prevenciju prekomjerne težine uz pokroviteljstvo Grada Zagreba i partnerstvo Nastavnog zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar“.

Program je namijenjen osobama s prekomjernom tjelesnom težinom ili pretilošću koje žele smanjiti tjelesnu težinu i spriječiti zdravstvene posljedice, ali i svim građanima koji žele unaprijediti svoje zdravlje. 

Cjelodnevne zdravstvene edukacije i radionice namijenjene su svim prijavljenim građanima. Zdravstveni program uključuje: provjeru zdravstvenog statusa građana (mjerenje tjelesne mase, tlaka, šećera i kolesterola), motivacijske radionice i cjelodnevnu dostupnost savjeta nutricionista i vježbanja pod nadzorom kineziologa te psihološke radionice i hagioterapeutske radionice. 

Uz radionice, građanima su na raspolaganju brojna predavanja vrhunskih stručnjaka vezane uz prevenciju i liječenje prekomjerne tjelesne težine i debljine.

Program predavanja i radionica i mogućnost prijave dostupni su na web-stranici www.uppt.hr

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo