Novosti

Dođite na ZeGeVege festival održivog življenja!

Prijatelji životinja i ove godine organiziraju ZeGeVege festival održivog življenja na glavnom zagrebačkom trgu. Manifestacija se održava u petak 14. listopada od 10 do 22 sata te u subota 15. listopada od 9 do 15 sati.

kNa 40 štandova predstavit će se hrvatski proizvođači vegetarijanske hrane, eko-poljoprivrednici, ekološka vozila, proizvođači kozmetike i sredstava za čišćenje koja nije testirana na životinjama, udruge za zaštitu životinja, vegetarijanski restorani, glazbenici, plesači, mađioničari.

I ove vas godine očekuju mnogobrojni izlagači zdrave hrane, proizvođači kozmetike koja nije testirana na životinjama, proizvođači ekoloških proizvoda, udruge za zaštitu životinja i okoliša te mnogi drugi.

Posjetitelje će kroz cjelodnevni program na pozornici zabavljati dječji zborovi, razne plesne skupine, pjevači, mađioničari i ostali, dok će prostor festivala biti ispunjen raznim interaktivnim sadržajima za djecu i ostale, kao što su besplatno šminkanje, video projekcije, dječje radionice, galerije fotografija. A tijekom oba dana moći će se probati ukusna veganska jela i kolači u restoranu postavljenom u sklopu festivala.

Ono što ZeGeVege festival također čini jedinstvenim jest činjenica da su svi proizvodi koji se izlažu i promoviraju na Festivalu isključivo biljnog podrijetla, tj. ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla, i da nisu testirani na životinjama.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo