Novosti

Dr. Dinko Kaliterna dobio svjetsko priznanje za kremu koja bi mogla zamijeniti lasere

My Skin by dr. Kaliterna White skin 1, nova je krema za njegu, regeneraciju i pomlađivanje svih tipova kože.

White skin 1 kreirana je prema recepturi Dinka Kaliterne, doktora dermatologije i venerologije poznatog i kao osnivača i utemeljitelja Poliklinike Poliderma, svjetski priznate u područjima dermatologije i anti-aging tretmana. Krema koja je upravo osvojila nagradu “Enrico Follador Award 2019” na kongresu u Italiji, ponovno je nagrađena i na istom kongresu u Limi u Južnoj Americi.

Osip, oticanje i crvenilo na koži… Pomozite si u 4 jednostavna koraka

White skin 1 krema uklanja pigmentaciju bez izbjeljivanja kože i popratnih posljedica jer djeluje na sve faze razvoja pigmenta tako što zaustavlja enzim tirozinazu koji je glavni krivac za razvoj pigmenta. Osim što zaustavlja, potiče i njegov raspad, blokira prijenos pigmenta u stanice te suzbija razvoj pigmentnih stanica. Krema je zaradila mnoga priznanja stručne javnosti, ali i samih korisnika.

Uz kremu White skin 1, kolekcija Whitening line se sastoji i od kreme White skin 2 koja služi za održavanje rezultata postignutih kremom White skin 1, mlijeka za čišćenje lica, losiona za njegu i uklanjanje pigmentacija s tijela te kreme White skin eye za područje oko očiju. Krema je predstavljena kao inovacija koja bi u budućnosti mogla konkurirati i skupim laserima za njegu lica, ali kao mnogo jeftinija alternativa jer doktorova je želja da su ljepota i učinkovita njega kože dostupne svima.

Spoj prirode

Ono što ovu kremu čini različitom od ostalih jest to da predstavlja spoj prirode i znanosti te da je rađena isključivo prema oštećenom tipu kože i upravo u tome leži njena efikasnost. Dr. Kaliterna je o postignućima na polju uklanjanja oštećenja nastalih utjecajem sunčevih zraka, napisao i znanstveni članak objavljen u časopisu “Journal of cosmetic dermatology”, a rezultat istog pretočio je u kremu.

Kako se riješiti celulita kod kuće? Imamo 3 savjeta i 5 proizvoda koje vrijedi isprobati

White skin 1 krema, kombinacija je prirodnih sastojaka od kojih je najvažniji butil resorcinol, dobiven iz kore bora, koji, kaže, najviše utječe na krajnji rezultat.

Nagrada koju je dr. Kaliterna dobio na kongresu u Limi u Južnoj Americi pred više od deset tisuća liječnika-dermatologa i dermatovenerologa dokaz je njene djelotvornosti. Krema je prošla najstrože testove pa stoga pruža maksimalnu sigurnost korištenja. Osobito je pogodna na mjestima gdje je sunce jače jer trajno uklanja svjetlije i tamnije pigmentacijske mrlje, a njena učinkovitost prepoznata je i izvan Europe jer uz estetski ima i detoksikacijski učinak.

Dekodirao kožu

Dr. Kaliterna član je DASIL-a, najveće i najvažnije svjetske organizacije dermatologa i plastičnih kirurga. Uz sve, prvi u Hrvatskoj uvodi i načelo integrirane dermatologije te najnovije tehnologije i spoznaje iz područja dermatovenerologije, estetsko-korektivnih zahvata i primjene lasera. Njegova specijalnost su estetsko-korektivni zahvati, kozmetologija, celulit, antiaging medicina i primjena lasera, a sada možemo reći da je doktor koji je potpuno „dekodirao“ kožu.

Napokon vikend! Imamo 6 načina kako se najbolje opustiti (i ne koštaju ništa)

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo