Novosti

Edukacijsko predavanje za pacijente: Kako se pravilno pripremiti za ugradnju umjetnog zgloba kuka ili koljena?

U srijedu, 02. ožujka 2016., u 19h u Poliklinici Akromion, Vrbanićeva 26, Zagreb, Stručni tim Specijalne bolnice Akromion održat će predavanje na temu: Kako se pravilno pripremiti za ugradnju umjetnog zgloba kuka ili koljena?

Pravilna  priprema, tijek liječenja i realna očekivanja nakon operacije samo su neke od tema koje će zainteresiranim pacijentima  izlagati mediciski stručnjaci iz Akromionana čelu sa prof.dr.sc. Miroslavom Hašplom.

Prof.dr.sc  Miroslav Hašpl spec ortoped, doajen je hrvatske ortopedije, posjeduje impresivno iskustvo u dijagnostici i liječenju bolesti i ozljeda koštano zglobnog sustava. Član je Hrvatske akademije medicinskih znanosti i službeni ortoped Hrvatske skijaške reprezentacije. Uže područje njegova djelovanja je kirurgija koljena, artroskopska kirurgija i sportska medicina, rekonstruktivna kirurgija donjih ekstremiteta, ugradnja umjetnih zglobova kuka i koljena. Prof. dr. sc. Miroslav Hašpl kao subspecijalista dječje ortopedije bavi se dijagnostikom i liječenjem specifičnih bolesti te ozljeda koštano-zglobnog sustava u djece i adolescenata. Omiljen među pacijentima, prof. dr. sc. Hašpl dobitnik je i brojnih prestižnih međunarodnih priznanja i nagrada struke, a njegovi stručni radovi objavljivani su u relevantnim međunarodnim medicinskim publikacijama.

Prof.dr.sc  Miroslavu Hašplu u na predavanju će se pridržiti i dr.sc. Damir Starčević, dr.med., spec. ortoped,  Siniša Šoštarić, dr. med., spec. anesteziolog i dr. Aida Filipčić, fizijatarica te Martina Žunac bacc.physioth

Predavanje je otvoreno za javnost i namijenjeno svim pacijentima, bez obzira na ustanovu u kojoj planiraju operaciju. Predavanja su besplatna no, broj polaznika je ograničen stoga vas molimo da na vrijeme osigurate svoje mjesto na broju telefona 01/6445-820 ili osobno na adresi: Poliklinika Akromion, Vrbanićeva 26, Zagreb

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo