Novosti

Elancyl Slim Design Noć – bori se s tvrdokornim celulitom dok vi spavate

Noćna borba s celulitom ostavlja Vam dovoljno vremena da po danu budete odlični u rješavanju drugih izazova s kojima se svakodnevno susrećete.

S obzirom na to koliko se opustimo zimi, moglo bi se zaključiti da je razina opuštenosti u direktnoj korelaciji s brojem slojeva odjeće koje nosimo na sebi. Kako zima ide svom kraju, tako se taj tekstilni obrambeni sloj smanjuje, a mi imamo sve manje vremena da postignemo ljetno tijelo s kojim ćemo biti zadovoljne. Proljeće je doba godine kada se budi priroda, ali i najomraženiji ženski neprijatelj – celulit. Da je borba s celulitom zapravo borba s vremenom znaju u dermatološkim laboratorijima Elancyl, pa su upotrijebili svu svoju ekspertizu kako bi stvorili novu, učinkovitu formulu za noćnu njegu protiv celulita – Elancyl Slim Design NOĆ – koja je stvorena da se bori s celulitom dok vi spavate. 

Metabolizam, spavanje i celulit

Hormon nadbubrežne žlijezde kortizol među ostalim je odgovoran za regulaciju metabolizma i ATP-a, energetske zalihe potrebne masnim stanicama (adipocitima) za aktivaciju i započinjanje procesa lipolize i eliminacije uskladištenih masnoća. Kortizol ujutro proizvodimo u velikoj količini, a kako dan odmiče tako i proizvodnja pada te je prilikom spavanja minimalna. Uz to nema ni energetske zalihe (ATP-a), pa masne se masne stanice prestaju eliminirati i počinju se se skladištiti, budući da se aktivira proces stvaranja masnoća – lipogeneza. Stučnjaci iz Laboratorija Elancyl znaju da je potrebno probuditi metabolizam, stoga su razvili posebnu formulaciju Elancyl Slim Design NOĆ – inovaciju protiv celulita s pojačanim djelovanjem tijekom noći. Uz već dobro poznato i provjereno djelovanje [Kofein kompleksa]3D s izravnim djelovanjem protiv otvrdnjavanja tkiva kao jednog od glavnih uzroka nastanka „narančine kore“, tu je i iskorak u novu dimenziju – buđenje staničnog metabolizma tijekom noći. Biotehnološki dobivena molekula GP4P u masnim stanicama se pretvara u zalihu energije (ATP) te tako aktivira mehanizme za oslobađanje uskladištenih masnoća tijekom noći. Zahvaljujući novoj, jedinstvenoj i još učinkovitijoj formuli, naš metabolizam radi za nas dok mi spavamo.

Anticelulitni trojac za harmoniju učinkovitosti i njege

Modificirana Elancyl Slim Design Nuit formula pruža ženama ono što žele njegovanu i glatku kožu bez celulita, dok kremasta i bogata tekstura mami na masažu pružajući užitak pri svakom nanošenju. Stručnjaci Laboratorija Elancyl povjerenje su povjerili trima moćnim sastojcima za tri djelovanja:

  • [Kofein kompleks eliminira masno tkivo tako što složene trigliceride transformira u slobodne masne kiseline, koje su pogodnije za odstranjivanje.

  • [Bršljan] eliminira toksine i vraća koži čvrstoću i elastičnost utječući na kvalitetu kolagena.

  • [Salacija] zaglađuje kožu tako što usporava zadebljanje vezivnih tkiva i intezivno zaglađuje neravnine.

Beauty ekspertiza

Elancyl Slim Design NOĆ obogaćen je uljem šafranike, biljke poznate po svojim blagodatima u njezi kože, što mu omogućuje njegovanje i hidrataciju kože. Ova noćna hidratacija učinit će Vašu kožu glatkom i blistavom kada se probudite.

Preporučena maloprodajna cijena: 295,00 kuna

Foto: Promo

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo