Novosti

Ghetaldus Split – Optika s najdužom tradicijom u Dalmaciji uvijek korak ispred vremena

Zahvaljujući polustoljetnoj tradiciji njegovanja znanja, postojanosti i visoke kvalitete usluga, Optika Ghetaldus Split danas s pravom nosi titulu vodeće optike u Dalmaciji. Jamstvo kvalitete bogate ponude očituje se prije svega u visoko obrazovanim stručnjacima te najboljoj svjetskoj opremi za dijagnosticiranje nedostataka vida i izradu naočala.

Odličnim poslovnim rezultatima u prošloj godini, Optika Ghetaldus Split postala je nositelj prestižnog Certifikata bonitetne izvrsnosti, čime je službeno svrstana u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Hrvatskoj. Snaga najdugovječnijeg branda kada su u pitanju naočale sastoji se u njegovanju tradicije i izvrsnosti u svim segmentima poslovanja, a usvajanje novih svjetskih tehnologija i znanja osigurava im vodeću ulogu i u budućnosti. I u 2017. godini, u kojoj obilježava okruglih 60 godina postojanja, Optika Ghetaldus Split nastavlja s unapređenjem svojih proizvoda i usluga pa vas u ukupno deset poslovnica u Splitu, Zadru, Šibeniku, Metkoviću, Imotskom, Omišu te uskoro u Trogiru, očekuju nove kolekcije dioptrijskih i sunčanih naočala svjetski renomiranih brandova i najširi raspon usluga iz područja refrakcije. U skladu s tradicijom odabira inovativnih metoda koje su korak ispred vremena, splitska poslovnica u Hrvojevoj 6 jedina u Dalmaciji ekskluzivno donosi mogućnost uzimanja osobnog „otiska“ oka korištenjem najsuvremenijeg ZEISS i.Profiler aparata.

Ovaj revolucionaran uređaj omogućuje simuliranje uvjeta koji su odgovorni za manje oštar noćni vid i određivanje najpreciznije dioptrije, temeljem čega će liječnici Optike Ghetaldus Split stvoriti individualno dizajnirane naočalne leće koje će vam omogućiti sasvim novi pogled na svijet!

Prepustite se u ruke vrhunskih stručnjaka koji će vas, uz najnovije svjetske tehnologije, voditi korak po korak do najboljih dioptrijskih i sunčanih naočala po vašoj mjeri! 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo