Novosti

Gyms4you, non-stop fitness klub, od sada i u Zadru i u Osijeku

Foto: Shutterstock

U subotu 10. rujna, i u Zadru i u Osijeku otvaraju se Gyms4you teretane, prvi lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu koji radi bez prestanka svaki dan, od 0 do 24 h

Gyms4you, lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, nakon tri otvorena fitness kluba u Zagrebu, 10. rujna otvara vrata svog prvog fitness kluba u Dalmaciji i u Slavoniji.

Od sada će tako i Zadar i Osijek biti bogatiji za iskustvo ovog koncepta poznatih teretana. Novi Gyms4you bit će otvoren u Zadru u prostoru City Gallerie, 2. kat, Murvička 1, te u Osijeku Centar Super, 2. kat, Trg slobode 6.

Samo za nove članove klub Gyms4you Zadar i klub Gyms4you Osijek će prigodom otvorenja imati ekskluzivnu ponudu: na dan otvorenja u centru G4Y Zadar i u centru G4Y Osijek bit će moguće kupiti godišnju članarinu za samo 995 kn, što je manje od 83 kn mjesečno!

Riječ je o jedinstvenoj ponudi koja vrijedi samo za prvih 200 najbrže upisanih novih članova u Osijeku i za prvih 200 najbrže upisanih novih članova u Zadru.

Zašto je Gyms4you koncept drugačiji?

Radi se o jedinom fitness klubu koji je otvoren non-stop, od 0 do 24 h i jedna članska iskaznica za neograničeni ulazak u sve Gyms4you klubove u Hrvatskoj, dok se u klub ulazi skeniranjem otiska prsta. 

Svaka članska iskaznica je jedinstvena i vrijedi za sve do sada otvorene lokacije, za neograničeno vrijeme vježbanja u bilo koje doba dana i noći

Gyms4you Zadar – najnovija oprema i sprave za vježbanje

Koncept Gyms4you lanca fitness klubova je vrlo jednostavan. Moderan i vrhunski opremljen prostor koji je u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetna i renomirana oprema i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene, neograničeno vrijeme korištenja, bez ikakvih dodatnih naknada troškova, glavne su karakteristike novih Gyms4you fitness centara.

Novi ekskluzivni prostor Gyms4you kluba u Zadru i u Osijeku opremljen je s kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i spravama za vježbanje: pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i sl..

Ideja Gyms4you koncepta – vježbanje podiže kvalitetu života

Brojna istraživanja pokazuju da je nedovoljna tjelesna aktivnost uzročnik mnogih zdravstvenih problema, psihičkih i fizičkih, i jedan je od vodećih problema današnjice. Osim dokazane zdravstvene prednosti vježbanja, osobe koje su u dobroj fizičkoj kondiciji i koje vježbaju lakše podnose stresne situacije i imaju tendenciju biti manje osjetljive na bolesti i ozljede. Upravo iz tog razloga, Gyms4you fitness klubovi namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevnice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i osobe koje već duže vrijeme vježbaju.

Ideja Gyms4you koncepta je povećati cjelokupno zdravlje i kvalitetu života svakog pojedinca, jačati svijest o rekreaciji i vježbanju, te poticati održavanje kondicije, čime se uvelike popravlja kvaliteta života i osjećaj vlastite vrijednosti.

G.H. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo