HEP Plin - više od 40 godina sigurne opskrbe plinom - Ordinacija.hr

Novosti

HEP Plin – više od 40 godina sigurne opskrbe plinom

HEP-Plin je tvrtka, članica HEP grupe, registrirana za obavljanje djelatnosti distribucije plina i opskrbu plinom, s tradicijom poslovanja duljom od 40 godina. Po količini isporučene energije HEP-Plin je danas drugi najveći opskrbljivač plinom u Hrvatskoj.

Distribucijom i opskrbom tako pokriva tržište (kategorije kućanstvo i poduzetništvo) u tri županije: Osječko-baranjskoj, Virovitičko-podravskoj i Požeško-slavonskoj, kao i poduzetnike na razini cijele Hrvatske. U navedene tri županije, koje zajedno čine površinom najveće distribucijsko područje u Hrvatskoj, HEP-Plin već godinama, sigurno i pouzdano, plinom opskrbljuje gotovo 75.000 obračunskih mjernih mjesta u čak 234 naselja. Zahvaljujući stalnom unapređenju poslovanja, HEP-Plin je danas jedan od vodećih opskrbljivača plinom za poduzetnike u cijeloj Hrvatskoj. Samo u 2015. godini broj novih kupaca, kao što su tvrtke Atlantic grupe, Spar, Metro, Plodine, Aluflex, porastao je za 15 posto, omogućivši HEP-Plinu snažni rast i transformaciju iz lokalne u nacionalnu i tržišno orijentiranu tvrtku.  

Stalno unapređenje poslovanja i kvalitete usluge

HEP-Plin je jedan od najvećih investitora u poboljšanje kvalitete distributivne mreže. Tako je HEP-Plin donedavno investirao 20 milijuna kuna godišnje, dok u ovoj godini ulaže čak 30 milijuna kuna. Povećanje investicija omogućilo je dodatne pogodnosti za kupce HEP-Plina, poput ugradnje plinomjera s korektivnim faktorom tako da očitanja potrošnje budu što točnija i jasnija.

Najkvalitetnija usluga i nakon potpune liberalizacije u travnju 2017. godine

HEP-Plin danas uspješno konkurira na tržištu, a svojim kupcima je u 2016. godini značajno spustio cijene. Uspješno poslovanje, nabava plina iz više dobavnih pravaca te snaga poslovanja pod okriljem HEP grupe garantiraju kupcima HEP-Plina najkvalitetniju uslugu po najprihvatljivijoj cijeni, čak i nakon potpune liberalizacije tržišta za kućanstva, koje će uslijediti u travnju 2017. godine.

Snaga i sigurnost poslovanja u okrilju HEP grupe

Zahvaljujući suradnji s HEP Trgovinom, članicom HEP grupe koja raspisuje natječaje i kupuje plin, HEP-Plin uspijeva dobaviti plin po najkvalitetnijim uvjetima. U slučaju potrebe, preko HEP Trgovine, koja je registrirana na burzi u Austriji, u svakom trenutku moguće je kupiti plin direktno s austrijske burze i dopremiti ga u Hrvatsku. Poslovanje u okrilju HEP grupe HEP-Plinu omogućava suradnju i zajedničku promociju s drugim članicama grupe, poput HEP Opskrbe, vodećeg opskrbljivača na tržištu električnom energijom u Hrvatskoj.

Kvalitetan odnos s kupcima temelj su našeg poslovanja!

Plin jest posebna kategorija i HEP-Plin ne želi nikoga, posebice tijekom zime ostaviti bez plina i grijanja. Zbog toga će HEP-Plin će svojim kupcima uvijek pokušati izaći ususret radi rješavanja eventualnih problema i što boljeg pružanja informacija. Tako je u cilju što bolje komunikacije s kupcima sada dostupan novi kontakt-centar i besplatni jedinstveni broj 0800-88-13.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo