Novosti

Ibrica Jusić s vršnjacima proslavio 72. rođendan!

“Idem tamo gdje me ljudi zovu otvorena srca, i to s emocijama koje nosim u sebi”, rekao je jednom prilikom naš veliki Ibrica Jusić. Upravo zbog toga se i odlučio da svoj 72. rođendan proslavi u Domu za starije i nemoćne osobe “Severović”.

Ovoga puta, nošen pozitivnim emocijama i velikim prijateljstvom koje ga veže sa Ljubom Barinom, bivšim nogometnim menadžerom, došao je u Dom za starije i nemoćne osobe „Severović“ na zapadnim obroncima zagrebačke Medvednice i u društvu svojih vršnjaka  proslavio 72. rođendan.

Ibrica, u svojoj trećoj životnoj dobi zrači optimizmom i energijom na kojoj su pozavidjeli i neki puno mlađi sudionici rođendanskog druženja. Pjevajući svoje najpoznatije šansone razgalio je srca stanovnika Doma i impresionirao zarazno pozitivnim zdravim duhom.  

U Domu Severović uz Ljubu Barina stekao je nove prijatelje, a tko zna, možda će i sam uskoro postati njegov stanovnik! Inače, Dom Severović poznat je po stalnim koncertima i kreativnim druženjima koja život njegovih stanovnika čine dinamičnim, aktivnim i veselim kako i zaslužuju. 

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo