Novosti

Irina Čulinović: Hvala vam za tri godine s nama!

U povodu treće obljetnice pokretanja portala Ordinacija.hr refleksno se okrećem počecima.

Sjetim se kako sam htjela pokrenuti privatan posao. Od izrade tanjura preko coffee shopa, prodaje ekološki uzgojene hrane, ništa nije stvorilo onaj žalac u trbuhu koji govori – to je to. To će uspjeti. A onda se dogodila Ordinacija. Slika u glavi. Početno na komadu papira na koji sam kemijskom olovkom crtala kako bi portal trebao izgledati. Vidjela sam ga, i taj čas i za 5, 10, 100 godina.

A onda se pojavila Dubravka. Žena bez čije ruke desne i lijeve teško da bih držala pravac ravno. Sjedile smo do sitnih jutarnjih sati uz dostavu ćevapa i luka i kucale. Slovo po slovo.

Pa je stigla Katarina pa Ćabi pa Dina, Karmen, Sabina, Ivana, Anja, Lovorka, Tvrtko, Branimira, Zoran, Tomislav, Marko. Da sam dijamantnom žlicom kopala po rudniku, ne bih mogla pronaći takve suradnike, profesionalce, ljude odane projektu.

Danas, tri godine poslije, sjetim se koliko me prijatelja i suradnika odgovaralo od ove investicije, sjetim se koliko je bilo sumnje da portal u ovakvoj državi s privatnim kapitalom bez velike korporacije iza leđa može uspjeti, sjetim se koliko smo truda i novca uložili…

I ne sjetim se, jer se s time budim i liježem, da je ovo projekt rađen za našu djecu, da je ovo priča koja trudom svakodnevno zaslužuje autorski i profesionalan autoritet u javnosti, a njezin uspjeh pojedinačan je za svakog člana našeg tima i ima ga pravo svojatati.

Otkud mi hrabrost i ludost za to, ne znam. Otkud svima koji su Ordinaciju stvarali i u njoj dandanas rade bezuvjetna ljubav i odanost, ne znam.

Znam samo da svima dugujem zahvalnost za projekt na koji smo svi ponosni. Dugujem zahvalnost mnogobrojnim čitateljima bez kojih ne bismo postojali. Dugujem zahvalnost mnogobrojnim klijentima koji ukazuju povjerenje u naš projekt od samih početaka do danas. Hvala i institucijama koje godinama raznim nagradama potvrđuju da znamo svoj posao.

Onima, koji danas slave treći rođendan Ordinacije, od srca čestitam. Ćabi, ti radiš najbolje bannere na svijetu ma što ti sam za njih rekao. Katarina, hvala ti za najprofi stav kojeg bi Nijemci trebali kopirati, Zoki, kapa dolje za svaki marketinški potez, Karmen, uskoro mijenjaš prezime, nemoj nas, bez tebe Ordinacija nije ista:)) Bojte se Tomislava, od jeseni kreće marketinški tajfun, Branimira, s titulom “najvedrija u ekipi”, hvala ti na profesionalizmu i najjačim postovima na fejsu (ne bi čovjek rekao obzirom se baviš boleštinama) i Dubravka… a što reći? Hvala što mi mozak loviš po hodnicima, hvala što mi crtaš financijske konstrukcije, hvala za svaki savjet, potporu, bistar glas u glavi, hvala na odanosti i prijateljstvu, hvala što ti je Ordinacija treće dijete zbog kojeg je ponekad patilo prvo dvoje.

Sretno nam! Sretan treći rođendan, draga Ordinacijo!

Želim da nam kriza izađe iz rječnika, da se sav trud nagradi. I hoće. Vjera je moćni gospodar Svemira.

Irina Čulinović, autorica i izvršna urednica projekta Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo