Novosti

Iskoristite sve što vam nudi Sparta Gym

Sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite članarine za teretanu i SPARTA programe.

Kada se upisujete u teretanu obično imate neke želje što biste htjeli koristiti od sprava, da li je to samo cardio ili sprave za jačenje određenog dijela tijela. Također, ukoliko vas interesiraju grupni programi, okvirno imate ideju što biste htjeli.

No, SPARTA GYM nije jedan od klasičnih fitness centara koji će ograničavati vaš izbor te vam uvjetovati da koristite samo odabrani program. 1500 m2 na koliko se prostire ovaj fitness centar stvoreno je za vaše uživanje vježbanja.

Odlučite li se na korištenje teretane, SPARTA GYM omogućuje vam 1 ulazak dnevno u teretanu odnosno 7 treninga tjedno. Fitness centar sastoji se od cardio zone, velikog broja sprava za vježbanje, prostora za kružne treninge, prostora za borilačke sportove te dvije atletske staze (50 m). Jedinstveni koncept ovog fitness centra omogućuje vam vrhunski trening.

Cardio zona prostire se cijelom dužinom dvorane, a uključuje velik broj traka za trčanje, bicikala, air bikeova, orbitreka i stepera te veslačkih ergometara. U sredini dvorane omogućeno vam je vježbanje grupnih programa te kružni treninzi i borilački sportovi.

Ostatak dvorane ispunjen je velikim brojem funkcionalnih sprava za vježbanje za svaki dio tijela te slobodnim utezima sa bučicama i olimpijskim šipkama.

Odlučite li se za grupne treninge, na raspolaganju vam je 8 sparta grupnih programa

Sparta brazilian butt, Sparta run, Sparta cross, Sparta kettlebell, Sparta body shape, Sparta total body, Sparta hiit i Aerofitness bebe – koje možete međusobno kombinirati i koristiti kako vama najbolje odgovara. U kratkim crtama, koji god grupni trening odabrali, ne morate se ograničiti samo i isključivo na korištenje tog programa. Vaša Sparta kartica omogućuje vam korištenje svih Sparta grupnih programa i teretane u kombinaciji koja najviše odgovara vašim potrebama i željama.

U nastavku odgovorite na naše nagradno pitanje jer 3 najkreativnija odgovora nagrađujemo! Prva nagrada je 3-mjesečna članarina koja uključuje teretanu i SPARTA programe, druga nagrada je 2-mjesečna članarina a treća je jednomjesečna članarina.

Natječaj traje do 28. rujna!

 

 

Dobro došli u SPARTA GYM!

SPARTA GYM, Medarska 69, Zagreb

Dobitnici su:

3 mjeseca – Tomislav Bukvić 
2 mjeseca – Stjepan Živković 
1 mjesec – Korana Lipovac 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo